Početna Rijaliti “NEMOJ DA JA PRIČAM ŠTA SI VALJAO PO BEOGRADU!” Filip i Aleks...

“NEMOJ DA JA PRIČAM ŠTA SI VALJAO PO BEOGRADU!” Filip i Aleks razvezali jezik: Pominju i policiju?

“Proganjala si me cele prošle sezone!”

Žestok okršaj nastao je između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, koji su se vređali i iznosili tvrdnje o bavljenju prostitucijom, a u sve su se ubacili i Dalila i Dejan Dragojević.

Naime, svađa se rasplamsala kada je Filip u naletu besa tvrdio da navodno poznaje Aleksandrinog makroa, što je nju izbacilo iz takta, pa je, baš kao i prethodnih puta, tvrdila da je sve laž.

– Da nije ovo Maja Marinković iz Koreje? Glupo mi je da ulazim u konflikte s njom, čisto radi Dejana. Laprda, a ne zna šta laprda. Proziva me, pa provuče, pa zavuče – nabrajao je Car, a Nikolićeva ga je prekinula kratkom porukom:

– Pozdrav za Đoleta!

– Đole je moj prijatelj. A ako budem ja pozdravljao tvoje i moje prijatelje, moraćemo na informativni razgovor – dodao je Car i objasnio da misli na Aleksandrinog makroa.

– Što ne kažeš ime i prezime, nego pucaju svi iz praznog pištolja. Nemoj da ja krenem da pričam šta si sve valjao po Beogradu – uzvratila je Aleks, koja je tvrdila da je sve izmišljeno, a onda se u svađu umešao i Dejan:

– Ona ovo namerno radi, danas ga je prva spomenula, kad je bilo komentarisanje za njega, rekla je da ga ne gleda kao muškarca, a vrabac zna da će on da reaguje na to.

– Ja sam samo rekla da treba neki drugi da se komentarišu, a ne ja, koja sam napravila jednu grešku i jednom se posvađala s dečkom. Terajte se u ku*ac svi, šta vam više odgovara? Ne odgovara vam da sam vesela, da sam tužna, da kažem da me interesuje, da kažem da me ne interesuje – pravdala se Aleksandra.

Filip ni u jednom trenutku nije hteo da spusti loptu, već je tvrdio da se Aleksandra trudi da bude kopija Maje Marinković, kao i da ga proganja.

– Proganjala si me cele prošle sezone, razvaljivala kapiju etno-sela da bi došla do mene. Od početka sam ti pričao da sam korektan prema tebi. A šta tebe interesuje, čime si ti zadovoljna, srećna? Kaže cura da je boginja, a poteze, pokrete i rečenice ima kao Maja Marinković, ona joj je idol – deklamovao je Car, a onda je usledio Dalilin napad:

– Ako krenem da je komentarišem, neće joj biti dobro, a Dejan neka joj sad zaveže usta, a ne da ćuti. Hajde sada, Aleksandra, da te pitam, rekla si da te boli uvo za Filipa, a kad si ušla u rijaliti, njemu si rekla da ti je rak-rana. I gledaš u njega non-stop!

srbijadanas.com