Početna Vijesti Za veselje kod Popovića Ana Bekuta skinula crninu, evo šta je obukla...

Za veselje kod Popovića Ana Bekuta skinula crninu, evo šta je obukla – Nikad ljepše nije izgledala

Poznati par Suzana Jovanović i Saša Popović jučer su imali veliko veselje u jednom prestoničkom restoranu povodom svadbe starijeg sina Danijela i njegove partnerke Tijane.

Poznate ličnosti stigle su na vjenčanje, a među njima Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom, Goran Šljivić sa suprugom, Voja Nedeljković sa suprugom, Biljana Sečivanović, Milan Mitrović sa trudnom ženom i drugi.

“Sigurno ću zapjevati, svirao sam sa Danijelom, družili smo se, ima da pjevamo i da se veselimo. Mladi ne smije niko da priđe, ona je sada na sigurnom. Biće zabavno”, rekao je jučer Milan Mitrović.

Aleksandar Milić Mili došao je sa ženom na svadbu koju mnogi hvale za izgled, a nakon njega i Dragan Stojković Bosanac sa ženom i Sanja Kužet sa mužem.Podsjetimo, porodica Popović odabrala je najskuplji meni, od 85 eura po osobi, gdje će se naći bogato posluženje.Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine.

Budući supružnici uveliko žive zajedno, a obje porodice se lijepo slažu, prenosi “Novi“.

Ana Bekuta se posebno isticala u dugoj sivoj haljini, nakon crnine koju je nosila zbog smrti Milutina Mrkonjića Mrke, a neki su mediji objavili da nikad ljepše nije izgledala.

.

haber.ba