Početna Vijesti Maja se oglasila nakon pronalaska Matejevog tijela: Splićanka koju je tražio u...

Maja se oglasila nakon pronalaska Matejevog tijela: Splićanka koju je tražio u noći nestanka tuguje za Perišom

Maja Sopta iz Splita, posljednja osoba sa kojom je komunicirao Matej Periš (27) u noći nestanka, objavom na svom profilu na društvenim mrežama pokazala je da tuguje za drugom.

Sopta je cijeli profil na Fejsbuku ostavila u crnini i na taj način izrazila žaljenje za Matejem nakon potvrde da je njegovo tijelo pronađeno na Adi Huji i da je zvanično potraga završena.

Komunikacija Mateja i Maje u noći između 30. i 31. decembra digla je dosta prašine u javnosti. Sopta je negirala da je sa Perišem imala kontakt u noći u kojoj je nestao, a tvrdila je da ju je zvao, ali da nije mogla da se javi i da uopšte nije znala da je sa društvom došao u Beograd.

Mnogima je bila sumnjiva i njena reakcija kad je davala intervju srpskim medijima. Maja je tada negirala da je Matej pokušavao da stupi u kontakt sa njom kako bi nabavio n.rkotike za svoje društvo.

– To je zlatan momak. Ne može bilo ko da radi i studira, a da se pritom bavi sportom. Ni ja isto ne bih postigla da koristim apsolutno išta – rekla je Maja u intervjuu i negirala da je njen sugrađanin htio da stupi u kontakt sa njom zbog dr.ge.

Izvor: Kurir