Početna Senzacija INFO Obdukcija otkrila od čega je preminuo Matej Periš

Obdukcija otkrila od čega je preminuo Matej Periš

Prema prvim nezvaničnim informacijama, DNK analiza potvrdila je da je tijelo pronađeno u Dunavu kod Ade Huje tijelo Mateja Periša. Tijelo je našao kapetan broda, Milovan Zelenović, juče u 9:10 ujutro.

DNK je rađen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, saznaju beogradski mediji.

Tijelo mladića pronašao je kapetan broda, Milovan Zelenović.

– Šetali smo po palubi i vidjeli kako voda nosi tijelo, da se zaustavlja malo dalje. Vjetar ga je donio, plivao je nizvodno Dunavom. Oko 9 sati, u pola 10 je stigla policija. Tijelo je bilo u stanju raspadanja, neki dečko koji je šetao pored je provjerio na internetu i vidio da je isto obučen kao Matej Periš. Imao je jednu bijelu patiku i crnu majicu. Muškarac kad se udavi, on je okrenut tijelom na dole – rekao je Zelenović.

I otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je da ga je srpska policija obavijestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno tijelo mladića, koje po opisu i garderobi odgovara njegovom sinu.

– Nažalost, izgleda da je došao kraj istrage, bez obzira koliko teško bilo… Vjerujem da ovo nije kraj i da ćemo se on i ja sresti u budućnosti… Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio – rekao je u intervjuu Nenad Periš, otac Mateja Periša koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra.

Prema prvim saznanjima nakon obdukcije, uzrok smrti je utapanje.

 

Izvor: Espreso