Početna Rijaliti OD TIH PARA NIKAD NE BIH OTIŠAO NA HADŽ: Dalili će srce...

OD TIH PARA NIKAD NE BIH OTIŠAO NA HADŽ: Dalili će srce pući zbog Husinih riječi, neće da mu ćerka ispuni veliku želju!

Dalila Dragojević nedavno je kroz suze priznala da je u rijaliti, između ostalog, ušla i kako bi omogućila svom ocu Husu Mujiću ostvarenje najveće životne želje. Kako je tada istakla, njen otac veliki je vernik, te bi mu ostvarenje sna predstavljao odlazak u Meku, na hadž, što bi mu ona omogućila novcem zarađenim u “Zadruzi”.

Prošle nedelje, tokom žestoke rasprave, Dalilu je rasplakao i do nervnog sloma doveo bivši suprug Dejan Dragojević, poručivši joj da njen otac njen novac za hadž neće prihvatiti, jer su to “haram (proklete) pare” koje je zaradila, kako Dejan kaže, p*ostitucijom, sa kojom je poistovetio njeno ponašanje u rijalitiju.

Ovim povodom se oglasio i Huso.

– Od tih para nikada ne bih otišao na hadž. Ja imam pare, imam sve uslove i ići ću. Te Daliline pare su krvavo zarađene, to meni ne treba. Ja pare od njih, nje i Dejana, nikada nisam tražio, bilo bi me sramota da od njih uzmem ijedan dinar. Haram pare jesu te koje je ona zaradila, a halal pare moraš da zaradiš pošteno – objasnio je Huso.

Inače, hadžiluk ili hadž, godišnje je hodočašće muslimana u Meku, i predstavlja jedan od pet stubova islama. Svaki punoletni musliman po verskom zakonu dužan je bar jednom u životu, ako je sposoban, da ode na hadžiluk.

kurir.rs/I.B/Pink.rs