Početna Rijaliti OBEZBJEĐENJE IZVELO DALILU NA KAPIJU: Procurio dokument gdje duguje 150.000! Zbog toga...

OBEZBJEĐENJE IZVELO DALILU NA KAPIJU: Procurio dokument gdje duguje 150.000! Zbog toga napustila Zadrugu (Video)

Sud je doneo odluku na štetu Dalile Dragojević.

Dalila Dragojević ne prestaje da izaziva pažnju javnosti svojim nastupom u rijalitiju Zadruga 5.

Dalila je i dalje u nedefinisanom odnosu sa Filipom Carem nakon razlaza sa Dejanom. iako je delovalo da će biti idilično, Car ne može protiv sebe, te je i Dalilu tretirao kao i mnoge devojke pre nje. Psovke, uvrede, maltretiranje, bilo je svega, a onda opet po proverenom receptu, uputi par slatkoih reči i opet se tese cela spavaća soba.

Dalila je svojim gestovima i ponašanjem stekla dosta neprijatelja, kako u rijalitiju, tako i među bivšim rijaliti igračima i kolegama. Jedna od najglasnijih jeste Vesna Rivas, koja je sa Dalilom godinama delila prostor u rijalitiju Parovi i koja je u jednom periodu bila veoma bliska sa njom.

Sada, Vesna ne propušta priliku da oplete po Dalili, a sada je objavila i zvanični dokument, odnosno presudu gde je Dalila u obavezi da joj isplati 150.000 dinara na ime uvrede časti i nanesene duševne boli.

Ovo nije jedini postupak Dalila i Vesne, prvo su Dalila i Dejan pre par godina tužili Vesnu, a onda je i Vesna uzvratila. Dalila je tokom jednog ročišta bila u Zadruzi, pa je obezbešenje sprovelo na kapiju kako bi se pojavila u sudu.

srbijadanas.com