Početna Showbiz IGOR STAROVIĆ JE BIO VJEREN SA UČESNICOM RIJALITIJA: Poslije njega bila sa...

IGOR STAROVIĆ JE BIO VJEREN SA UČESNICOM RIJALITIJA: Poslije njega bila sa Kristijanom Golubovićem, a pjevač je crvenio od sramote

Frontmen popularne grupe “Divlji kesten” Igor Starović umro je posle kraće bolesti u 56. godini.

Igor Starović bio je zveda devedestih, devojke su ludele za njim. Njegove pesme su hitovi i dan danas.

Učestvovao je i na “Farmi”, kao i njegova bivša verenica balerina Jelena Milošević, čijim je ponašenjm Starović bio šokiran.

– Njoj želim svu sreću, a u koga se ona zaljubljuje ili ne, mene to ne interesuje. Imam svoj život i ne volim da vodim brigu o drugima – rekao je tada Starović, koji nije želeo da ga više povezuju sa bivšom.

Njegova velika ljubav je bila balerina Jelena Milošević, s kojom je bio i veren, a nje se svi sećaju sa “Farme 6” kada se nije odvajala od Kristijana Golubovića u kojeg se, kako se pisalio, “smrtno” zaljubila.

O Jeleninom životu se tokom njenog učešća u rijalitiju naširoko pričalo.

Miloševićeva je svojevremeno i sama priznala da je radila kao animir dama.

Pre nekoliko godina kratko se pojavila u medijima kada joj je preminuo brat, što je ostavilo dubok trag u njenom srcu, prenosi “Objektiv”.

Igoru je tokom učešća u rijalitju “Farma” 2013. godine naglo pozlilo, zbog čega je hitno prevežen u bolnicu.

– Nalizama nije ustanovljen poseban uzrok zbog čega je došlo do tegoba, a jedini negativan nalaz su bila slomljena rebra nakon ukazane prve pomoći Edina Škorić – rekli su tada iz Urgentnog.

Posle raspada grupe 2002. godine Igor je nastavio solo karijeru.

Interesantno je da pored muzičke karijere Igor može da se pohvali velikom ljubavlju prema košarci, ali i diplomom sa Filozofskog fakulteta na kome je završio Arheologiju.

 

lic.rs