Početna Izdvajamo RIJEŠITE SE BOLA TUINA MASAŽAMA, AKUPUNTUROM ILI DRUGIM METODAMA TRADICIONALNE KINESKE MEDICINE:...

RIJEŠITE SE BOLA TUINA MASAŽAMA, AKUPUNTUROM ILI DRUGIM METODAMA TRADICIONALNE KINESKE MEDICINE: Zakažite konsultacije na +38766707309

Snimanje i montaža: Elman Omić

Foto: Mirnes Mašić

U Ulici Aleje Bosne Srebrene na broju 207 u sarajevskom naselju Stup nalazi se Ordinacija za akupunturu i masažu kineske tradicionalne medicine. Dr. Chen Yian i Dr. Ji Dandan će vas dočekati u ovoj ordinaciji, a oboje su diplomirali na Sveučilištu tradicionalne kineske medicine u Nanjingu, Kina.

od 10 do 18 sati na broj telefona +38766707309 možete zakazati konsultacije

Tradicionalna kineska medicina se temelji na pretpostavci da čovjek, da bi bio zdrav, mora raditi na ravnoteži između uma, tijela i duha, a najbolje kod tradicionalne kineske medicine zapravo je to što nema recidiva iliti povratka bolesti.

Kineska medicina čovjeka promatra i liječi kao cjelinu tj. liječenjem svih simptoma, a ova ordinacija specijalizirana je za razne bolesti. Rješava ili umanjuje boli u kostima, zglobovima, mišićima, mekim tkivima, kao što su glavobolja, cervikalna spondiloza, smrznuto rame, artritis koljena, lumbalna spondiloza, sindrom karpalnog tunela, bol u laktu itd.

Pored liječenja akupunturom i kineskom tradicionalnom medicinom, ovdje možete uraditi i tuina terapiju koja se primijenjuje čak 5000 godina što je čini majkom svih oblika terapeutskih masaža. Tuina terapija ima naglašeni medicinski karakter liječenja, a pomaže kod bolova u leđima, išijasa, artritisa, reumatizma, teniskog lakta, sindroma karpalnog tunela, hroničnog spazma mišića, traumatskog bola, ostipacije, dijareje, refleksa ezofakusa, nadutosti, lošeg apetita, hipertenzije, slabosti itd.

Kineska medicina najčešće se primjenjuje u slučaju liječenja problema kralježnice i zglobova, kao što su problemi vrata, leđa, ruku, nogu, išijas i sl. Često je koriste sportisti za sanaciju ozljeda, ali i za uklanjanje bolova u mišićima, toksina iz organizma i zatezanja kože. Pomaže kod problema dišnog sustava, alergija, probavnih problema, regulacije krvnog tlaka i cirkulacije, jačanja imuniteta, tj. oslobađanja i jačanja temeljne životne energije.

Ukoliko imate kožne bolesti, kao što su ravne bradavice, filiformne bradavice, madeži, u ovoj ordinaciji će izabrati odgovarajuću metodu liječenja prema specifičnoj situaciji pacijenta: akupunktura, masaža, cupping terapija (terapija puštanja krvi op.a), terapija vatrenim iglama, terapija vanjske primjene itd.

Ordinacija pruža i usluge liječenja raznih vrsta bolova u kostima, zglobovima i mekim tkivima te uspješno rijesava probleme cervikalne spondiloze, lumbalne spondiloze, artitrisa i paralize lica.

Sve informacije o tretmanima se mogu dobiti na broj +38766707309.

 Radno vrijeme je od 10h-18h dok su vikendi neradni.