Početna Rijaliti ‘OSKRNAVILA JE PREZIME!’ Dejan ubijeđen da Dalilu porodica neće pogledati, Dragojevićka mu...

‘OSKRNAVILA JE PREZIME!’ Dejan ubijeđen da Dalilu porodica neće pogledati, Dragojevićka mu žestoko odbrusila! (VIDEO)

Haos ne prestaje!

U toku je emisija “Pitanja novinara”. Darko Tanasijević postavljao je pitanja Dalili Dragojević.

Od Dejana smo saznali da sa braćom i stričevima nisi u dobrim odnosima… Šta je od toga istina? Dejan je rekao da si zahvaljujući njemu uspostavila odnose sa familijom – pitao je Darko.
Nije on peglao odnose, obično je kod kuće peglao. Oni nikada, počevši od mog oca, pa na dalje, nije prihvatala moje učešće u rijalitiju. Nisu nikad podržavali da uđem, ne bih o tome da pričam. Znala sam da pričam sve i svašta i to me je koštalo. Što se tiče stričeva, nemamo komonikaciju. Sa njihovim suprugama sam u dobrim odnosima. Sa njima nemam komunikaciju. Kod mojih tetki smo išli, i iz Beča i iz Bugojna. Sa mamine strane sam u dobrim odnosima sa svima, sa očevim nisam – pričala je Dalila.
Ovo je moje prvo učešće, pre ovoga ne računam i to je to. Ovo je p*oeseravanje. Nije dobra zbog toga, kakva jeste. Oskrnavila je prezime. Ja ne moram da imam kontakt, znam kako oni funkcioništu. Ne da je ona bruka, nego je niko neće pogledati narodnih 165 godina – govorio je Dejan.

Zašto si rekao da je Dalilin otac morao da se iseli iz svoje kuće i ode u vašu? – pitao je Darko Tanasijević.
To je njena kuća, hvala Bogu da nemam ništa tamo. Kad sam pričao o ocu, nisam nikog negativno komentarisao, osim njene majke. Treba da iskoristim kamere i da pečatiram, to baš sad treba da se desi, jer su mi takve prognoze. Njenu mamu sam negativno komentarisao. Kometarisao sam njen odnos prema njenoj familiji, a njih kao njih nisam negativno komentarisao. Njeni postupci kroz rijaliti i medije su napravili to – govorio je Dragojević.
Dalilin stric je tebi i njoj dao blokove – dodao je Darko.
Meni je dao, blokove i bicikl. Ja sam tražio bicikl preko Dalilinog oca i on mi je poslao. On se Dalili nikad nije javio. Od cele priče mislim da nju jedino voli mama, čak i njena baba više voli mene, nego nju. To su takve situacije i to ne može da se izbegne. Posle ovog rijalitija se tek neće vratiti – nastavio je Dejan.

Ja mislim da sam ja njega istripovala da njega više voli. Ja sam gledala kako je dočekam, jer sam ga ja predstavljala. Ima vremena za sve, on će da se stidi svojih postupaka. Mislim da se već sad stidi, a sam sebe demantuje kroz izlaganja. Mene niko ne treba da voli, dovoljno mi je da me vole otac i majka. Sama sam se borila i niko mi ništa nije ponudio – dodala je Dalila.

pink.rs