Početna Rijaliti BRUTALNO! Đedović spustio Anđela, pa urnisao Dalilu za sve što je uradila!...

BRUTALNO! Đedović spustio Anđela, pa urnisao Dalilu za sve što je uradila! Ona pokazala zube pa zauzela Rankovićevu stranu (VIDEO)

Dragojevićka pokazala zube!

Emisija Pitanja novinara je i dalje u toku, Darko Tanasijević, predstavnik portala Pink.rs, sledeće pitanje postavio je Anđelu Rankoviću.

Kako kometarišeš što tvoji bliski ljudi komnentarišu da uveliko traže hodžu za tebe kada izađeš iz Zadruge? – pitao je Darko.
Mene to ne interesuje, ne želim da se opterećujem tim stvarima, dovoljno ovde ima problema… Ne zanime me da lupam glavu, šta je rečeno i kako, dovoljno mi je ovde stresno, želim da ovo izguram do kraja. Neka se oglašava ko kako hoće, ali mislim a nema potrebe za ovolikom dramom – odgovorio je Anđelo.

Družio si se Anđelom, šta je značila tvoja rečenica da je Anđelo ubio sam sebe u očima svoje majke? – pitao je Darko.
Da sam znao da je ovakav, nikada se ne bih družio sa njim. Mislio sam da se promenio, govorio je da neke stvari nikada ne bi dozvolio, da nikada ne bi bio loš prema ljudima koji ga vole, pričao je sve ono što sada nije pokazao. Ovog Anđela me je sramota i zato sam to rekao… Mislim da je ovo trenutno stanje pravo, a da je ono ranije bilo laž. Za mene nisu normalne osobe koje ne vodi razum. Ko nije naučio da ljude odlikuje razum i da je to jedan od stvari koji nas ralikuje od životinja, neka se vrate u peti razred Osnovne škole – govorio je Đedović.

Ovde su mnogi sebe dali za pravo da komentarišu, mada smo i mi dali previše prava… Matora je jednom prilikom rekla da ukoliko ja sama uzvratim na nešto, ne razlikujem se od drugih. Da me nazivaju ženom niskog morala samo zato što sam pogledala Anđela – rekla je Dalila.
Niko to nije spomenuo, to nije razlog. Razlog je što si ti spominjala Biljanu Dragojević i spominjala neko žbunje a sve si to uradila sama za osam meseci i to javno – prekinuo je Đedović.

Tebe Anđelo smatra gorom od devojaka sa kojima je povezivan! Bio je sa Sanjom Stanković a o njoj se najgore govorilo! – rekao je Đedović.
Mi iz drugih razloga nismo ušli u vezu, ne možete više da govorite o tome – prekinula je Dalila.
Svojim postupcima si stavila sebe u gori rang od tih devojaka – govorio je Marko.
Mi nismo bili u vezi, niko zbog nas ne može da se oseća loše – promenila je temu Dalila

pink.rs