Početna Rijaliti OSTALO JE JOŠ SAMO 7 SATI: Potvrđeno ispred produkcije – Večeras u...

OSTALO JE JOŠ SAMO 7 SATI: Potvrđeno ispred produkcije – Večeras u Zadruzi vandrendno, veliki povratak

Nastaće pravi haos.

Navikli smo da nas produkcija “Zadruge” svako malo iznenađuje, a osim što sinoć nisu održane nominacije, što znači da ove nedelje neće biti ni izbacivanja, za večeras je najavljeno vanredno ubacivanje!

Na društvenim mrežama se već uveliko raspravlja o tome ko bi mogao biti novi učesnik “Zadruge”, a najviše se sumnja da će to biti jedna od najkontroverznijih učesnica ikada – Tara Simov!

Kako je njena neprežaljena ljubav Mateja Matijević nedavno uplovio u vezu sa Minom Vrbaški, koju su sinoć i ozvaničili, gledaoci smatraju da je ovo idealan trenutak za Tarin povratak.

 

Simova je dala svoj komentar o novoj vezi svog bivšeg dečka na Instagramu:

– Bolje ko snajka p*ostitutka slažem se – napisala je Tara aludirajući na to što nikada nije bila prihvaćena od strane Matejine porodice, ali i na priznanje Vrbaški da se pre nekoliko godina bavila najstarijim zanatom.

Pored toga, Tara je objavila i sve muškarce iz pet sezona Zadruge sa kojima je Mina bila, uz podsmeh i podrugljivi komentar.

Da li će se večeras ponovo u Belu kuću useliti diskvalifikovana Tara ili je ipak neko drugi u pitanju, saznaćemo za 12 sati.

srbijadanas.com