Početna Rijaliti DEJAN JE LAŽNO PRIHVATIO ISLAM?! Dragojevićka otkrila jezive detalje – svi užasnuti:...

DEJAN JE LAŽNO PRIHVATIO ISLAM?! Dragojevićka otkrila jezive detalje – svi užasnuti: “U Veterniku ćeš da…”

Au!

Dalila i Dejan Dragojević nastavili su da ratuju tokom emisije “Gledanje snimaka”. Njih dvoje iznosili su sve moguće detalje o porodičnim odnosima i zajedničkom životu koji su imali.

– Ove priče koje priča, znam kako ću da rešim. On će za sve ovo da bude tužen – zapratila je Dalila.

– Pošto hoće o porodici, sad solim – pručio je Dejan.

– Osoli ti o svojima i reci sa kim ti se mama viđala pre Mungosa. Moju polusestru su čuvale moje tetke, ja tad nisam bila ni rođena. Ona je starije pet godina i ima jedna slika. Ne znam šta se izdešavalo, ne želim da pričam – nastavila je ona.

– Znaš, tvoja mama je odnela dete. Uzela je od tetaka da čuva dete, pa ga odnela u dom. Tata ti je bio u Beču, on nije ni znao – dodao je Dragojević.

– Svi su živeli u Beču, Pohvata si priče koje si slušao od nas, ali nisi dobro. Odgovaraćeš za sve ljude koje si pominjao. ti pričaš za mog oca, da nekoga poštuješ – pričala je Dalila.

– Više ne. Tvoj otac je izbačen iz porodične kuće zbog tebe. Kuća je podeljena bio je uslov da izađeš ili ti ili on. Policiju si im bacila na vrat. Prelazila si i govorila. a on je morao da trpi takav grug ljudi. Stric je završio u zatvoru, ne znam na koliko godina.

– Nijedan ti se nije javio. Tebe niko nije voleo, a mene svi – govorio je Dejan.

– Evo mene niko ne voli, a tebe svi. Kad je devojčica otišla u dom, moja majka nikog nije poslala u dom. Kad je želela da ga uzme, neka Nemica ga je već usvojila i odvela. Kad su došli do nje ona nije želela da da dete nazad, jer je dobila papire za usvajanje – otkrila je Dalila.

– Laž, niste imali kontakt sa njom. Samo njena mama je mogla da preda dete u dom. Uzela je dokumenta od tvog tate – dodao je Dejan.

– Za sve ovo ćeš morati da odeš u mesto kod porodice u kojoj pričaš i da odgvoaraš njima. Doći ću ja sa njima, pa ćeš odgovarati u Veterniku. Gde živi tvoj tata? Je l’ dao nešto? Što tebi niko ništa nije hteo da da? Je l’ zbog mene? – pitala je Dalila.

– Plac, hvala Bogu, ja sam to već rekao. Kad su videli, hvala Bogu nisu mi dali. Tvoji su dali plac zbog mene – odbrusio je Dragojević.

– Svi moji su nama pomogli, a šta su nama dali od tvojih?

– Nama su pomogli isključivo iz jednog razloga

– Verskog? Ti si lažno prihvatio veru. Je l’ si lažno ušao u Islam? – pitala je Dalila.

– Ja nisam rekao da sam ušao u Islam, Ja nisam pravoslavac, jer ja nisam kršten. Ja veru nemam, ne idem u portu, niti u crkvu.

– Dali su stvari jer sam ja imao kontakt sa njima, njoj se niko nije obraćao. Otac je dao plac, kad je video kakav sam ja. Ko je tebe zvao? U čemu su pomogli? – govorio je Dejan.

– Stric za koga kažeš da sam ga poslala u zatvor je dao tebi bicikl, poslao blokove… Zbog čega? Gde ste išli zajendo – pitala je Dalila

– Što nam nikad nije došao u kuću? Zbog tebe.

srbijadanas.com