Početna Rijaliti Bitan trenutak u domu Miljkovića: Marko i Luna saopštili divne vijesti, fanovi...

Bitan trenutak u domu Miljkovića: Marko i Luna saopštili divne vijesti, fanovi im čestitaju!

Marko Miljković i Luna Đogani uživaju u roditeljstvu. Mala Mija uskoro puni godinu dana, a ponosni roditelji su odlučili da je vrijeme da mala Mija krene u vrtić.

Taj trenutak su naravno snimili za svoj Jutjub kanal od koga zarađuju trenutno.

– Hoćemo u vrtić ili ćeš da spavaš? – pitao je Marko, a Mia se smijala ne sluteći da će danas upoznati mnogo djece sa kojom će se svakodnevno družiti.

Luna kao i svaka brižna majka je bila zabrinuta kako će se njena kćerka snaći u novoj sredini, te je popričala sa vaspitačicom kad je došla da je preuzme na kraju dana.

– Je l’ plakala? Je l’ nas tražila? – pitala se Luna.

– Odlična je bila, super. Igrala se, pita je vodicu – govorila je vaspitačica sa osmijehom na licu.

Podsjetimo da je Luna nedavno otkrila šta ju je najviše razočaralo nakon “Zadruge”.

– Sjećam se kada sam ulazila u prvu sezonu Zadruge, društvo mi je napravilo ispraćaj u rijaliti, Njih je bilo 10-oro. Kad sam izašla bio ih je samo dvoje. To je tužno. Ostali se više nikad nisu javili. Razlog je bio to moje ponašanje, nisu to očekivali od mene. Znaš, oni su nevini ljudi. To mi je škakljiva tema ovih dana jer sam se i skorije razočarala u neke svoje bliske ljude. Ne mogu to da svarim i progutam. Sad kad imam dijete, drugačiji su mi fokusi. Ako ne umiju da ispoštuju nama važne datume, nema tu šta da se traži. Radije ću da imam jednog prijatelja, a da bude tu – govorila je Luna za “Grand”.

ekskluziva.ba