Početna Rijaliti AU! Dejan optužio Dalilinu majku za kriminalne radnje – otkrio jezive detalje,...

AU! Dejan optužio Dalilinu majku za kriminalne radnje – otkrio jezive detalje, pa zaprijetio: “Imam dokaze!”

Šok!

U toku današnje emisije Gledanje snimaka sa Ivanom Šopić, Dejan Dragojević i Dalila Dragojević su na samom početku ušli u žestoki obračun i započeli iznošenje jezivih porodičnih detalja iz sopstvenih porodica.

– Tu devojčicu koja se spominje i dan danas traže. Tada je imala šest godina da je čuva, ali pošto je bila takva kakva jeste, ona je odvela u dom. Njena majka je bila loša, imala je brak iza sebe, ostavila je dete… Njena rođena majka je uzela to dete, kada je majka tog deteta poginula, da je čuva, ali su joj oduzeli – započeo je Dejan.

– Žena nije poginula, umrla je prirodnim putem! Lažeš! Kunem ti se, za ovo ćeš ispaštati! – vrisnila je Dalila.

– Kada je ona ostavila svog rođenog sina, dobila je zabranu! Ljudi su došli u kuću, uzeli ga iz ruku, jer nisu želeli da bude tu. Čovek je došao i uzeo dete! Taj sina nikada ne želi da je vidi! Kada sam bio u Beču, pitao me je prijatelj naš, da li sam išao da vidim tog sina, ja nisam ni znao ko je i onda mi je rekao da je to prvi sin njene majke! Ona je samo jednom probala da ga vidi, ali joj nikada nisu dali zbog svega šta je radila. Zbog bezobrazluka, ja mogu da pričam i o Baliću! Mogu da kažem i zašto ti se niko ne javlja, zašto su te svi izbegavali? Kada si ih ranije spominjala, napravila si im brdo problema, bila je i policija, sve si digla na noge! Njena braća, niko ne priča sa njom! – govorio je Dejan.

– Videćeš za ovo! – dodala je Dalila.

– Kada su dolazili momci, njen tata nije mogao da reaguje, jer su to veliki momci. Zašto bi njoj brat napisao ‘ku*vetino idi kupi smoki’, ako je situacija normalna. Meni su se svi javljali, njoj ne, niko neće da je vidi! Mene pozdravljaju svaki put! – nastavio je Dragojević.

– Ko još ne želi da me vidi? – nervirala se Dalila.

– Postoji grupa koja traži malu Fatu! To je za izgubljenu decu, tamo se sve zna. Njena mama je bila izbačena na stranici gde su najveći prevaranti koji idu u inostranstvo i pljačkaju ljude i potkradaju invalide! Bila je okačena tamo kao upozorenje da je neko ne pozove da radi kod njih! Postoji Raza ili Razija koja zna sve o čemu pričam! Ona dođe u porodicu, uzima pare krišom, zato su je objavili, kao najvećeg prevaranta! Imam i dokaze, ja sam čak pravio i grupe kako bih je odbranio, svašta je tu bilo – nastavljao je Dragojević.

Detaljnije pogledajte u videu.

 

srbijadanas.com