Početna Izdvajamo Svečano otvoren “Penthouse” u Bulevaru na Stupu: Nema sumnje da će postati...

Svečano otvoren “Penthouse” u Bulevaru na Stupu: Nema sumnje da će postati mjesto susreta mnogih generacija

Ako ćemo suditi po popunjenim objektima u Sarajevu onda nije teško zaključiti da je skoro pa neizostavan dio rutine svakom stanovniku glavnog grada BiH ispinjanje kafe ili toplog čaja, a u novije vrijeme i konzumiranje nargila.

Te rituale ispijanja toplih napitaka, finog čaja ili koktela od sinoć ćete moći upražnjavati u novootvorenom ekskluzivnom objektu „Penthous“ u sarajevskom naselju Bulevar na Stupu, preciznije u ulici Džemala Bijedića 279F.

“Penthouse” je jučer otvorio svoja vrata, a prvi gosti počeli su pristizati oko 19 h.

Samo sat vremena poslije prostrani “Penthouse” je bio popunjen do posljednjeg mjesta. Sve prisutne je pjesmom zabavljao fenomenalni Hanad Džehverović iz Zenice, pa je svojim repertoarom napravio atmosferu u kojoj se uživalo kao u dobra stara vremena kad nije bilo pooštrenih mjera.

Na otvorenju je vladala vrlo ugodna atmosfera, a među brojnim gostima koji su prodefilovali ovim objektom primjetili smo i pjevačicu Belmu Karšić koja je veoma aktuelna ovih dana zbog pjesme “Bravo” koja osvaja na prvo slušanje, pa ne sumnjamo da će biti hit ovog ljeta. Na radost prisutnih i ona se u jednom momentu latila mikrofona i zapjevala.

Ako ćemo suditi po otvorenju – nema sumnje da će upravo ovaj objekat postati mjesto susreta mnogih generacija.

Ovaj nargila i caffe bar, pored toplih napitaka, u svojoj ponudi ima i nargile vrhunskih aroma, alkoholna pića i koktele.

.