Početna Rijaliti PREVARE, LE.BO ISKUSTVA, BATINE: Sramotni detalji iz života Dalile Dragojević prije “Zadruge...

PREVARE, LE.BO ISKUSTVA, BATINE: Sramotni detalji iz života Dalile Dragojević prije “Zadruge 5”!

Krila sve kao zmija noge

Dalila Dragojević aktuelna učesnica “Zadruge 5” glavna je tema u istoimenom rijalitiju. Ona je pažnju na sebe skrenula kada je uplovila u vezu sa Filipom Carem dok je još uvek bila u zakonskom braku sa Dejanom Dragojevićem. Nakon Filipa, imala je kratak flert sa Anđelom Rankovićem ali se ubrzo vratila svom bivšem dečku.

U mnogobrojnim svojim izlaganjima ona je navela da nikada svog supruga nije prevarila i da joj je jedina greška za pet godina braka to što se zaljubila u Cara i započela vezu sa njim. Kako ona kaže to se ne podrazumeva pod “prevarom zato što su ona i Dejan neformalno okončali svoj brak pre bilo kakvog odnosa između nje i Filipa.

Na svom Instagramu se oglasila Vesna Rivas koja je bila zajedno sa Dalilom u “Parovima” i otkrila niz detalja nepoznatih javnosti.

Naime, istakla je kako je Dalila neposredno pre Dejanovog ulaska u “Parove 6” njega prevarila sa Mladenom Vuletićem kojeg je spopadala i ljubila pored bazena, a na kraju su završili u tuš kabini. Takođe Dalila je zajedno sa svojom drugaricom Irmom Sejranić napala Ninu Prlju, tadašnju devojku Mladenovu, koja je nakon toga bila sva modra po licu.

Takoiđe, Vesna je dodala da je Dalila na svom putu do “pobede” ostavila mnogo ljudi bez posla koji su joj izlazili u susret i činili ustupke. U priču su bile umešane i žene iz obezbeđenja sa kojima je imala lezbo akcije.

Od svog tadašnjeg dečka Mladena je čak i dobila batine jer je imala akciju sa dve devojke uživo u programu.

srbijadanas.com