Početna Rijaliti ČLAN PRODUKCIJE SE POJAVIO NA KAPIJI: Napao Dalilu, a ona uzvratila i...

ČLAN PRODUKCIJE SE POJAVIO NA KAPIJI: Napao Dalilu, a ona uzvratila i razbjesnila čelnike Zadruge (Video)

Ne može baš da radi šta hoće.

Dalila Dragojević Mujić ponovo je u centru pažnje u rijalitiju Zadruga.

Njena situacija sa bivšim mužem Dejanom, sadašnjim, bivšim i budućim dečkom Filipom Carem svakako je obeležila ovu sezonu, te se u tom tonu i ulazi u veliku završnicu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Dalila žestoko ratuje sa Dejanom, a komentari učesnika i gledalaca su prilično oštri po nju, da, iako zasluženo trpi kritike, ona i dalje pokušava da prikaže da je žrtva i da su se svi urotili protiv nje nevine.

Milan Milošević je jedan od najomiljenijih voditelja, a tako je zato što on bez ustezanja i dlake na jeziku i kaže ono što misli i izvede zaključak na osnovu izneenih realnih stvari.

Upavo to je bolno nekim ulesnicima, a ovoga puta i Dalili. Ona je u dvorišti oplela po gledaocima voditeljima, a najviše se bavila Milanom.

– Ja više ništa ne znam. kako ljudi iznose neke stvari za koje nemaju tvrdnje. Face voditelja, komentari, pitanja, ja ništa ne razumem više. Jeste li videli Milanovu facu, kao da sam ubila nekog. Sad kaže na kapiji “Pustitite vi mene Dalilinih priča” – žalila se Dalila Mikiju.

Pogledajte kako je to izgledalo na snimku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

srbijadanas.com