Početna Rijaliti ‘SAMA JE KRIVA’! Marija Kulić van sebe zbog saobraćajke ćerke Tijane: Ušla...

‘SAMA JE KRIVA’! Marija Kulić van sebe zbog saobraćajke ćerke Tijane: Ušla je u auto kojim upravlja čovjek koji je na psihijatrijskim lijekovima

Tijana Kulić, sestra rijaliti učesnice Miljane Kulić, nedavno je doživela tešku saobraćajnu nesreću, a tim povodom se za Kurir oglasila njena majka Marija. Ona nam je otkrila da njena ćerka još uvek trpi jake bolove, ali da je izašla iz bolnice i da se sada nalazi na kućnom lečenju. Vidno razočarana, Marija je osudila postupak svoje naslednice i istakla da je delimično i njena krivica što je uopšte ušla u auto kojim je uravljao dečko, za koga je i sama Tijana znala da koristi psihijatriske lekove.

– Tijana je u utorak izašla iz bolnice, ima jake bolove, ali je bolje nego što je bila. Doktori kažu da će oporavak da bude dug i bolan, ali mora to tako. Njoj je polomljeno rame, nagnječen kuk i jagodica – započela je Kulićka razgovor, a onda nam otkrila kakvo je zdravstveno stanje dečka koji je upravljao automobilom:

– Dečko koji ju je vozio je danas operisan, operisali su mu butnu kost, kuk i ruku.Još uveki ne znamo tačan uzrok nesreće, znam samo da je godinama koristio psihijatriske lekove, da je vozio 100 na sat i da nije imao alkohol u krvi, tako su meni rekli – ispričala je ona i priznala da ga Tijana ipak neće krivično goniti:

– Tijana neće njega krivično goniti šta god da se ispostavi. Za tu tužbu ne znam ni sama da li je podržavam, i ona je kriva, bez obzira što je moje dete. Nije trebala da ulazi sa njim u automobil, a zna kakvu terapiju ima – rekla je besna Kulićka.

Pitali smo Mariju i kako komentariše trenutnu situaciju u “Zadruzi” i Miljanino pomirenje sa Zolom, ali ona nije bila raspoložena o tome da razgovara:

– Jaoj, ja se još nisam smirila od Tijanine saobraćajke, molim vas nemojte da me pitate za Miljanu. Njene gluposti me više uopšte ne interesuju, ne želim da je komentrarišem.

Kurir.rs/ Ana Denda, pink.rs