Početna Rijaliti “NEĆU ISTJERATI DALILU NA ULICU” Huso Mujić skroz promijenio mišljenje! Otkrio da...

“NEĆU ISTJERATI DALILU NA ULICU” Huso Mujić skroz promijenio mišljenje! Otkrio da li je Emina nar.omanka

Brani ženu i ćerku

Dejan Dragojević je u “Zadruzi” javno izneo da je Dalilinog oca rođak izbacio iz kuće i da je morao da se useli u njegov i Dalilin dom u Gornjem Šepku.

– Ko je ispaštao? Ko je morao da napusti kuću zbog tebe? Hoćeš da pominješ imena? Ja sam ti stvorio komunikaciju sa tvojom familijom! Zašto te sestra nije zvala na svadbu? – rekao je Dejan.

Sada se tim povodom oglasio Huso Mujić i priznao da je to sve laž.

– Nikada me niko nije isterao iz moje kuće. Ja i dalje živim ovde i radim u prodavnici. Verujte mi da nisam bio više od dva meseca u kući kod Dalile i Dejana, poslednji put sam išao da pustim grejanje – poručuje Huso za “Blic” i komentariše da je veoma loše što njegova ćerka ulazi u bilo kakav ljubavni odnos sa Anđelom Rankovićem.

– Nikako njoj ne treba bili kakav odnos sa Anđelom, pogotovo da ne ulazi iz veze u vezu. Izdržaće ona sve, jaka je, neka gleda u budućnost to je najbitnije od svega. Napraviće grešku sa Anđelom, neka igra sama do kraja rijalitija – smatra Dalilin otac koji ujedno odgovara i na Dejanove optužbe da je njegova bivša žena Emina Mujić “narkomanka i kockarka”.

– Možda je i moguće da je Emina to radila, ali svakako nije u redu da tako nešto priča za nju. To je njegova bivša tašta – zaključuje Huso Mujić.

Huso Mujić se ipak predomislio i otkrio da ne želi da istera Dalilu iz kuće u Gornjem Šepku.

– Neću dati Dalili da završi na ulici. Pustiću je u kuću. Ona će imati svoj dom, najviše bih voleo kada bi se i ona i Dejan vratili u Gornji Šepak.

srbijadanas.com