Početna Rijaliti ”TUŽNO, VIŠE SE NIKAD NISU JAVILI” LUNA ĐOGANI O PRIJATELJIMA PRIJE ZADRUGE...

”TUŽNO, VIŠE SE NIKAD NISU JAVILI” LUNA ĐOGANI O PRIJATELJIMA PRIJE ZADRUGE 1, SA KNEDLOM U GRLU OTKRILA BOLNU TAČKU

Nakon mnogih brodoloma koje je prošla, Luna Đogani sada uživa u braku sa Markom Miljkovićem sa kojim je dobila ćerkicu Miu, a skorije su kupili stan na Bežanijskoj kosi čije su sređivanje priveli kraju.

Ona je gostovala u jednoj emisiji i kada je pokrenuta tema prijateljstva, ona je sa tugom priznala da je to njena bolna tačka jer se posle Zadruge sve promenilo.

– Nažalost ja nemam takvo iskustvo. Sećam se kada sam ulazila u prvu sezonu Zadruge, društvo mi je napravilo ispraćaj u rijaliti, Njih je bilo 10oro. Kad sam izašla bio ih je samo dvoje. To je tužno. Ostali se više nikad nisu javili. Razlog je bio to moje ponašanje, nisu to očekivali od mene. Znaš, oni su nevini ljudi. To mi je škakljiva tema ovih dana jer sam se i skorije razočarala u neke svoje bliske ljude. Ne mogu to da svarim i progutam. Sad kad imam dete, drugačiji su mi fokusi. Ako ne umeju da ispoštuju nama važne datume, nema tu šta da se traži. Radije ću da imam jednog prijatelja, a da bude tu – govorila je Luna za Grand.

pulsonline.rs