Početna Vijesti Isplivala fotografija: Muž Dade Mešaljić drži za ruku njenu kolegicu (Foto +...

Isplivala fotografija: Muž Dade Mešaljić drži za ruku njenu kolegicu (Foto + Video)

Nakon što se u javnosti pojavio snimak iz noćnog izlaska još uvijek zakonitog supruga Dade Mešaljić, Jasmina Mumića i Dadine koleginice Melihe Imširović, 18-godišnje aktuelne takmičarke “Zvezda Granda”, proširile su se glasine da je Mumić u vezi s mladom pjevačicom iz Gradačca.

On je to demantovao i svoj izlazak objasnio riječima da sa Dadom nije duže vrijeme otkako je otišla od njega. Pazite, duže vrijeme? A u braku nisu opstali ni pet mjeseci, a on se pokušava oprati da odavno nisu zajedno. Neko bi mu trebao objasniti da on termine “duže vrijeme” i “odavno” ne može koristiti čak ni kad govori da je od upoznavanja supruge prošlo “duže vrijeme”  jer ni njihovom poznanstvu nema godina dana.

 

Javnost je provod Dadine kolegice i supruga zgrozio jer je dvadesettrogodišnjakinja iz Tinje kod Tuzle u drugom stanju.

No, to očito nije smetalo Melihi koja se prije nekoliko dana oglasila se i Meliha koja je navela da nije u vezi sa Dadinim suprugom, a čitaoci Senzacije postavljaju pitanje zašto se na snimku u jednom momentu drže za ruke i da li tako prisan odnos ima sa svim drugovima?

Također, mnogi se pitaju da li je za ovakvo ponašanje prerano s obzirom da joj je vjeridba pukla, kako saznejemo, prije otprilike mjesec dana?

Ispod u video prilozima možete pogledati detaljnije o agoniji koju prolazi šarmantna Dada Mešaljić: