Početna Rijaliti DEJAN NIJE MUSLIMAN ILI AMERIKANAC, VEĆ SRBIN! Biljana van sebe zbog Dalilinih...

DEJAN NIJE MUSLIMAN ILI AMERIKANAC, VEĆ SRBIN! Biljana van sebe zbog Dalilinih tvrdnji da je promjenio vjeru, pa udarila na Husu

Dalila i Dejan Dragojević imali su još jednu žestoku raspravu tokom podele budžeta Stefana Karića, a haos se nastavio u za vreme emisije “Izbor potrčka”.

Njih dvoje izneli su sav prljav veš iz svog braka, zbog čega su svi ostali u šoku. Sada se tim povodom oglasila Dejanova majka i dala svoj sud o brojnim optužbama koje su izrečene.


Kakvo je vaše mišljenje o brutalnoj svađi koja se desila između Dalile i Dejana? Da li ste vi upućeni u tvrdnje koje je Dejan izneo o njoj?

– Mogu reći da Dejan u jučerasnjoj raspravi ništa nije slagao. Ima on mnogo toga da kaze i ja verujem da će reći dosta toga.


Dalila je sinoć po prvu put javno rekla da je Dejan zbog nje promenio veru. Da li znate nešto u tome i da li verujete u njene tvrdnje?

– Što se tiče vere, nije promenio veru, samo je živeo u takvom okruženju, gde su verski običaji takvi kakvi su i on je kao neko ko živi sa muslimankom poštovao sve njihove običaje i zanimalo ga je sve što se tiče te vere. Tako je spoznao i njihove molitve i reči koje smo čuli da izgovara i verovatno išao u dzamiju. Ja se sećam da sam sa školom išla na ekskurziju u Banjaluku i Sarajevo i da smo se svi izuvali i ulazili u dzamiju. Nikada niko nije pravio problem, niti je to bilo nesto strašno. Bog je jedan, isti kod katolika, pravoslavaca i muslimana. Samo jedan, ali svaki narod ima svoje običaje. Dejan ne može biti crnac, Amerikanac, rom, musliman, Dejan je Srbin, pa može da se izprekrsta kako god hoće.

Dalilin otac Huso Mujić izneo je tvrde da se bavite vradžbinama, kako to komentarišete?

– Smešno mi je kad pročitam tako nešto o sebi. Da li ja ličim na nekog ko radi bilo kakve vradzbine ili na takvu liči Emina? U životu se nikad nisam bavila takvim stvarima, niti bilo šta o tome znam, niti imam vremena da o tome razmišljam. Huso zna šta radi njegova bivša žena, pa vešto prebacuje na mene, ko zna sta mu ona priča. Nikada nisam bila u kontaktu sa tom porodicom i ne zanimaju me, a to da ja vračam stvarno mi je nebulozno, pa valjda bih izvračala da vratim sina jos pre više od četiri godine svojoj kuci. Kakva Husina luda izjava.

Kurir.rs/I.B/Pink.rs