Početna Rijaliti SNIMAK DINOVOG OCA KOJI JE POTRESAO NACIJU: Nakon smrti objavljen video koji...

SNIMAK DINOVOG OCA KOJI JE POTRESAO NACIJU: Nakon smrti objavljen video koji prikazuje svu njegovu patnju

Nije mu bilo lako.

Dinu Dizdareviću je pre par nedelja preminuo otac Sejad koji je zadrugara i njegovu sestru Dijanu potpuno slomio i ostavio neutešne. Nakon što je priču o majci koja ih je napustila izneo u javnost, Dino je govorio u rijalitiju da im je otac bio sve, najveća podrška u životu.

Njegova iznenadna smrt je celu porodicu potresla, te je Dizdarević napustio rijaliti i otišao na sahranu, da se posleddnji put oprosti od Sejada, a kad se potom vratio krivio je sebe zbog tragedije jer je smatrao da je on svojim učešćem, kao i njegova svađa sa Osmakčićem umnogome doprinela očevom već ugroženom zdravstvenom stanju.

Sa druge strane njegova sestra Dijana se povukla sa društvenih mreža i od smrti oca više ne objavljuje postove na Tik Toku, dok njeni pratioci to maksimalno poštuju i učestvuju u njenom bolu.

Sad je Dijana odlučila da objavi video u spomen na pokojnog oca gde je podelila fotografije sa njim, kao i sliku groba prekrivenog cvećem, te je potresla celokupnu javnost tužnim prizorom, a komentari podrške su se nizali

@dijanica35♬ original sound – NINA🤲💔💔

srbijadanas.com