Početna Showbiz Raskinuli Rada i Haris: Ne znam zbog čega nisam prije uzela život...

Raskinuli Rada i Haris: Ne znam zbog čega nisam prije uzela život u svoje ruke!

Prekid veze Rade Manojlović i Harisa Berkovića dogodio se navodno nakon šest godina života pod istim krovom.

Navodno je pjevačica bila ta koja je u jednom momentu presjekla i od svog devet godina mlađeg dečka zatražila da se iseli iz stana, što je on i učinio.

Prema pisanju štampe Rada je primijetila da je u njihovom odnosu mnogo toga počelo da se podrazumijeva, da više ništa nije isto kao prije, stoga je Harisu predložila da malo predahnu, razdvoje se i vide da li jedno drugome nedostaju i da li je ta emocija koja još uvijek postoji među njima ljubav ili samo navika.

Od raskida je prošlo već neko vrijeme, a samački život Radi je ukazao na neke greške, strahove i može se reći osvijestio ju je po mnogim pitanjima.

– Primijetila sam da me plaši prolaznost, kada je nešto tako konačno i nakon čega nema povratka. Takođe bih rekla da strahujem od nepoznatog, onoga što ne mogu da vidim i kontrolišem. Dosta sam bila loša i u organizaciji umjela sam da radim par noći zaredom, a onda da isto toliko spavam, budeći se šlogirana i potpuno nepodobna za život. Konačno sam sada uspjela to da riješim. Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke i zašto sam to dozvoljavala – rekla je estradna umjetnica, koja gostujući u emisijama ne skida osmijeh sa lica.

ekskluziva.ba