Početna Rijaliti “TUŽBA ZA NASILJE! – PREKINI ODMAH!” Nikad viđen haos između Milana i...

“TUŽBA ZA NASILJE! – PREKINI ODMAH!” Nikad viđen haos između Milana i Mensura – Okršaj uživo!

Voditelj POZELENIO.

Mensur Ajdarpašić ponovo je sinoć tokom nominacija ušao u sukob sa voditeljem rijalitija, Milanom Miloševićem, što je po pravilima najstrože zabranjeno.

Tema zbog koje je nastao opšti haos za crnim stolom bio je njegov odnos sa Milicom Veselinović, tačnije njene optužbe za nasilje koje je on, prema njenim riječima, izvršio nad njom u “Zadruzi”, i to dok je još bila maloljetna.

Mensur je urlao iz petnih žila kako nije nasilnik, te da mu se na teret stavljaju vrlo teške optužbe, dok je Milica pokušavala da ispravi sve ono što je izgovarala mjesecima unazad.

Milica je čak u jednom momentu bila izvedena iz rijalitija kako bi dala svoju izjavu povodom incidenta kada ju je Mensur udario igračkom medvjedom, a kako je tada bila maloljetna, reagovala je i Mreža organizacija za djecu Srbije i Prijatelji djece Srbije, koji su potražili pomoć nadležnih organa, kako bi se ispitala i isključila svaka mogućnost nasilja nad djecom u rijalitiju.


Ipak, sinoć je situacija eskalirala, i ponovo je došlo do verbalnog sukoba između Milana Miloševića i Mensura. Njih dvojica su urlali na sav glas, a Milošević ga je podsjetio na prijavu za nasilje koja je podnijeta, a sve zbog optužbi Milice Veselinović.

Kako je svađa izgledala pogledajte na snimku ispod:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

haber.ba