Početna Vijesti SANJA I KSENIJA NISU HTJELE DA RADE ZA 300 EVRA, A IVANU...

SANJA I KSENIJA NISU HTJELE DA RADE ZA 300 EVRA, A IVANU SMATRALE IGRAČICOM: Ovo je istina o raspadu Uraganki! Šok detalji

O raspadu grupe Hurricane govorilo se već duže vreme, a sada je ta vest potvrđena i zvaničnim saopštenjem, iako su članice ove grupe više puta demantovale te informacije, tvrdeći kako odlično funkcionišu i da nema ni govora o tome da će se ovaj ženski trio raspasti.

Kako Kurir saznaje, raskol u grupi počeo je kada njihov producent Zoran Milinković više nije hteo da ulaže svoj novac u grupu. Devojke su pevale najčešće za 300 evra po nastupu, jer im je toliko ostajalo kada su im se odbijali svi troškovi.


Sanja i Ksenija su u početku pristale na ovaj način rada, ali kada je menadžer prestao sa finansiranjem, njih dve su se pobunile zbog Ivane. Njima je najviše zasmetalo to što je Ivana prilikom koncerata tražila od Sanje i Ksenije da pevaju s njom, jer je slabiji vokal, kao i zbog toga jer joj glasovne mogućnosti nisu dozvolile da iznese sama svoje deonice u pesmama. Vučićeva i Kneževićka su smatrale da nije u redu da i one pevaju za 300 evra, koliko je dobijala i Ivana, koja je najviše igrala i pravila šou, već da zaslužuju više. Tu je nastao sukob između devojka, koji je kulminirao raspadom “uraganki”.

Naš izvor takođe navodi i da Sanja i Ksenija od početka saradnje nisu mogle da smisle Ivanu, za koju su smatrale da je favorizovana u odnosu na njih dve, a to se videlo upravo i po tome što nisu htele da joj pomažu tokom koncerata.

Osim ovog, da je u poslednje vreme vladala užasna atmosfera među njima, svedoči i činjenica da je ovaj trio nedavno u samo jednom mesecu imao tri nastupa zbog čega se Sanja žalila da je zaradila svega 900 evra, što je jako malo, s obzirom na to da je ugovorom bila u obavezi da gostuje u raznim emisijama i da se pojavljuje na raznim mestima, što njoj nije bilo pravo. Osim toga, ona već duže vreme smatra da bi kao solo pevačica zarađivala mnogo više novca. Isti je slučaj i s Ksenijom.

Podsetimo, Kurir je još u decembru pisao da je bend pred raspadom, kao i da se tada Ksenija Knežević žalila prijateljima kako želi da napusti grupu i to zbog finansija. Njihov PR tim je to tada demantovao.

 

Kurir.rs/Aleksandar Panić