Početna Showbiz Porodična drama Tamare Đurić: Moja zaova nam polomila firmu, prijeti da će...

Porodična drama Tamare Đurić: Moja zaova nam polomila firmu, prijeti da će ubiti mog muža, mene i naše dijete!

Tamara Đurić proživljava porodičnu dramu. Kako Kurir saznaje juče je ispred kuće njenog supruga Nikole Kačareviča na Zvezdari, a u kojoj se nalazi njihova firma za iznajmljivanje automobila, morala da interveniše policija, ali i Hitna pomoć.

Prema riječima našeg izvora, Tamarina zaova je lomila sve pred sobom: automobile koji se rentiraju, prozore, auto- perionicu. Ona je tokom divljačkog napada nanijela povrede i radnicima, a sve vrijeme je prijetila Tamari i njenom djetetu da će ih ubiti.

– Đurićkin muž i njegovi prijatelji su pokušavali da je obuzdaju, ali je sve bilo bezuspješno. Ona je tad zaprijetila i rođenom bratu smrću – priča izvor sa lica mjesta.

Prema njegovim riječima Đurićeva je naknado došla i jako se potresla kada je zatekla užasan prizor.

– Bila je vidno uznemirena. Naročito kada je vidjela da je sve polomljeno. Odmah je uzela sina Nikoline sestre kako bi ga sklonila. Iako je čula kako joj prijeti, ona je brzo pobjegla sa mališanom. Policija je došla kao i medicinski radnici koji su jedva uspjeli da je obuzdaju. Stavili su joj lisice i odveli sanitetom u bolnicu. Komšije kažu da ona svakodnevno pravi probleme svom bratu, a da Đurićeva nikada do sada nije dolazila. I dan prije toga je bio skandal, jer je Tamarina zaova uletjela kod komšije i njemu napravila problem. Pitanje je kako će ovo da se završi, a meni je nepoznato zbog čega je napravila posljednji incident – završio je naš izvor.

Pozvali smo Tamaru, koja je potvrdila saznanja:

– Tačno je sve što ste čuli. Juče me je suprug pozvao i rekao da njegova sestra pravi dramu, tako što lomi sve pred sobom i da niko ne može da je smiri. S obzirom na to da sam upoznata sa tim o kakvoj se osobi radi, odmah sam došla i uzela uplakano dijete da ne gleda roditelja u takvom stanju. Govorila je kako će ubiti i mene i moje dijete. Ubrzo je došla policija i ekipa Hitne pomoći. Nju su vezanu odvezli dok se opirala i vikala. Iskreno, nisam u tom trenutku čula šta je sve još pričala jer sam se na vrijeme sklonila sa njenim djetetom da ne bi gledao majku u takvom stanju. Ja kao roditelj ne želim da dovedem dijete u opasnost na bilo koji način. Jako mi je žao, ali već danas ću da je prijavim nadležnim organima – ispričala je Tamara.

 

ekskluziva.ba