Početna Rijaliti UJEDINIO ISLAM I PRAVOSLAVLJE: Za veliku Srpsku slavu Dejan od porodice tražio...

UJEDINIO ISLAM I PRAVOSLAVLJE: Za veliku Srpsku slavu Dejan od porodice tražio i nešto za Dalilu! (Video)

Poseban uslov za majku i brata.

Širom Srbije danas se slavi jedan od najvećih svetaca, Sveti velikomučenik Georgije, u narodu poznatiji kao Sveti Đorđe, odnosno Đurđevdan.

U “Zadruzi” se već priprema crni sto za bogatu slavsku trpezu, a jedan od onih koji slave Đurđevdan je i Dejan Dragojević.

On se još sinoć obratio svom bratu Davidu, pozdravio celu porodicu, i zamolio da se slava pripremi kako dolikuje. Pored toga, Dejan je naglasio da se od današnjeg dana “ne pravi cirkus”, i da njegova porodica u čestitkama treba da pozdravi sve njegove cimere, ili nikoga. Ovaj zahtev su mnogi protumačili da se pre svega odnosi na Dalilu, sa kojom njegova porodica nikada nije bila u dobrim odnosima, a pogotovo otkako ga je prevarila u rijalitiju.

Na Instagramu Davida i Biljane Dragojević vide se pokloni i čestitke za Dejana i ostale zadrugare, koji će im biti dostavljeni još danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

Podsetimo, Dejan je zbog petogodišnjeg braka sa Dalilom Dragojević bio prozivan da je iz pravoslavne prešao u muslimansku veru, te da je slavio islamske praznike, Bajram i Ramazan, što nikada nije dokazano, ali ni opovrgnuto.

Pored toga, što je Sveti Đorđe jedan od svetitelja koji se najviše proslavlja u Pravoslavnoj crkvi, te je mnogim Srbima Đurđevdan krsna slava, poštovanje i veru u Svetog Đorđa nisu zaboravili ni muslimani sa ovih prostora, oni koji su zbog ekonomskih razloga i danka u krvi prešli u islam, pa je tako danas Đurđevdan slava i pravoslavaca i nekih muslimana.

srbijadanas.com