Početna Showbiz Darko Lazić pijan i dr.giran nasrnuo na gitaristu, muzičari ih razdvajali: Pjevač...

Darko Lazić pijan i dr.giran nasrnuo na gitaristu, muzičari ih razdvajali: Pjevač napravio incident u klubu u Austriji, evo i zašto!

Darko Lazić tone sve dublje i dublje zbog poročnog života koji vodi, a sada je zbog bahatog ponašanja i novca zaratio i sa najbližim ljudima iz svog tima. Kako Kurir saznaje iz dobroobaviještenog izvora, pjevač je nedavno, nakon nastupa u Austriji, ušao u žestoku svađu sa jednim od svojih menadžera da bi sukob kulminirao kada je nasrnuo i na svog gitaristu, jer je odbio da im isplati honorar.

– Darko Lazić je to veče radio na ulaznice, prodao je 300 karata, a jedna je bila 30 eura, tako da je to veče zaradio 9.000 eura. Bio je pod dejstvom n.rkotika i alkohola. Sa njim su bili klavijaturista, gitarista i bubnjar, a imao je i vozača. Nastup je bio okej, ali je u bekstejdžu nastao haos – priča naš izvor blizak pevačevim saradnicima i nastavlja:

– Darko je tražio da mu ljudi iz diskoteke isplate svih 9.000 eura, ali su oni imali drugačiji dogovor s njegovim menadžerskim timom. Oni su im rekli da Laziću daju 2.500 eura, a ostatak da proslijede njima. Tu je Darko pobijesnio, počeo je da viče: “Dajte mi moje pare”, a onda je pozvao jednog od menadžera. I s njim se svađao, naročito je podivljao kada mu je rečeno da od tih para mora da isplati i muzičare i vozača. Počeo je da psuje, odbijao je to, ali mu je menadžer poručio da bude zadovoljan, jer ne bi trebalo ništa da dobije pošto im duguje 300.000 eura. Prekinuo je razgovor sa tom rečenicom, nije više želio da se raspravlja s pjevačem.

Tu se ipak nije završilo, već je Lazić ispoljio svoj bijes na muzičarima, koji su zahtijevali svoj honorar.

– Napao ih je i rekao da mu ne pada na pamet da im on daje pare od tih 2.500 eura. Pale su baš teške riječi. Vrištao je. Tada su mu rekli da pod hitno mora da se sredi i da prestane da pije i dr.gira se. To ga je posebno iznerviralo, pa je urlao: “Ja ću da vodim svoj život kako ja hoću, ja se javno dr.giram, niko ne može da se miješa, moj život – moja stvar!” U tom momentu malo je falilo da dođe i do tuče. Bijesan Darko je skočio na gitaristu, ali su se odmah ostali umiješali i razdvojili ih. Samo zahvaljujući njima nije došlo do tuče. Pare su ostale na stolu, ali niko nije pominjao kako su ih na kraju rasporedili i da li je isplatio muzičare – završava naš sagovornik.

Podsjetimo, Kurir je već pisao da gazde diskoteka posljednjih mjeseci izbjegavaju da ga angažuju, pa je tako u jednoj drugoj diskoteci u Austriji takođe pjevao pod dejstvom n.rkotika, gdje je navodno prodao samo 32 ulaznice, pa je, umjesto dogovorenih 11.000 eura, dobio 7.000 i to nakon verbalnog sukoba sa vlasnikom kluba.

ekskluziva.ba