Početna Showbiz Antonija Čerkez odustala od Zvezda Granda

Antonija Čerkez odustala od Zvezda Granda

”Nadam se da ovo neće biti prestanak veze koju smo stvorili i da će te mi i dalje biti tu. Voli vas vaša Antonija sa Širokog Briga”, navela je Širokobriježanka.

Antonija Čerkez (26) je odustala od daljnjeg natjecanja je u glazbeno-zabavnom showu Zvezde Granda.

Antonija je vijest objavila na svom Instagram profilu u kojem je zahvalila svima, a izjavu prati videozapis s pjesmom Magazina ”Ti si želja mog života” koju Antonija izvodi u ovom showu.

”Ovim putem obavještavam sve svoje prijatelje i vjerne pratitelje da odustajem od daljnjeg natjecanja u showu Zvezde Granda. Želim se zahvaliti svim dragim ljudima koji su mi bili podrška na ovome putu. Svim prijateljima koje sam stekla kroz natjecanje.

Veliko hvala mom mentoru Draganu Stojkoviću koji me učio i bodrio, kao i, sada velikom prijatelju Vladanu koji je u svakom trenu bio tu kao pomoć i podrška. Najveće hvala želim reći roditeljima, Admiru, prijateljima Danijeli, Ishaku, Amini i Lejli koji su trpjeli moje strahove, ludosti i nervoze, svo ovo vrijeme…

Na posljetku hvala svima vama što ste bili tu i pratili sve moje uspjehe, što veće, što one manje. Što ste vjerovali u mene i vidjeli me u finalu. Nadam se da ovo neće biti prestanak veze koju smo stvorili i da će te mi i dalje biti tu. Voli vas vaša Antonija sa Širokog Briga”, navela je Širokobriježanka.

Podsjetimo, Antonija ja ostvarila zapažen uspjeh u dosadašnjem dijelu natjecanja. U prvih pet krugova prošla je izravno, dok je u posljednjem prošla dalje kroz baraž.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonija Čerkez (@antoniettecerkez)


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonija Čerkez (@antoniettecerkez)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonija Čerkez (@antoniettecerkez)


ekskluziva.ba