Početna Rijaliti ANĐELOVA PORODICA BIJESNA ZBOG DALILE? Neće najomraženiju ženu u državi u njihovoj...

ANĐELOVA PORODICA BIJESNA ZBOG DALILE? Neće najomraženiju ženu u državi u njihovoj kući! Majka van sebe, krije se od komšija

Najkontroverznija zadrugarka Dalila Dragojević u poslednje vreme gaji emocije prema svom rijaliti kolegi Anđelu Rankoviću.

U rijalitiju se primetilo da između njih postoje varnice, ali još uvek nisu definisali njihov odnos.

Njegov drug Stefana iz detnjstva je priznao šta se dešava u porodici rijaliti učesnika.

– Anđelo za sada samo flertuje sa Dalilom, jer mu je to interesantno. Ne verujem da će tu doći do bilo kakvog dubljeg odnosa, ali neka vreme bude najbolji pokazatelj za sve. Možda gledaocima deluje da bi Anđelo iskoristio Dalilu kao devojku za to, međutim to tako neće biti – prica Anđelov prijatelj za “Super TV” i otkriva da je porodica besna zbog njegovog ponašanja.

– Anđelovi majka i ujak su teško podneli kada je on bio u prvoj sezoni “Zadruge” sa Teodorom Džehverović. Nisu želeli da on ulazi u bilo kakve intimne odnose sa rijaliti učesnicama. Pred ulazak u petu sezonu, majka ga je posavetovala da se kloni žena kako im ne bi ukaljao obraz preko malih ekrana. Sada kada je videla da postoji flert izmedu Dalile i Anđela, blago rečeno je poludela. Sve vreme je ponavljala da ne želi najomraženiju ženu u državi u njihovoj kući. Nije mogla da se pomiri sa tim – priča Stefan i napominje:

– Problem je što Dalila u javnosti ima lošu reputaciju. To Rankovićevoj porodici nikako ne prija. Oni su pošteni i radni ljudi, te ne žele da se njihovo ime vezuje za jedno od najvećih preljubnica iz svih sezona rijalitija. Majka je rekla da ako Anđelo bude imao nešto više sa Dalilom, ne sme zadrugarku da dovede u kuću, kako ih sve ne bi obrukao – zaključuje drug Rankovića.

Anđelova porodica se u poslednje vreme krije od komšija, jer ne žele da objašnjavaju sinovljeve postupke u rijalitiju.

– Njegova porodica u poslednje vreme slabo napušta dom, jer ne žele sa komšijama da se raspravljaju o tome da li je Dalila Dragojević pogodna za njihovog sina. Pored toga, teško im je da private činjenicu da su u komšiluku glavna tema. Anđela su svi obožavali, dok nije napravio flert sa Dalilom i svi se nadaju da ce ostati samo na tome. Sada bi im i Teodora bila dobra – kaže Stefan

kurir.rs