Početna Vijesti Skandalozno varanje? Muž trudne Dade Mešaljić u provodu sa njenom kolegicom iz...

Skandalozno varanje? Muž trudne Dade Mešaljić u provodu sa njenom kolegicom iz “Zvezdom Granda”

Učesnica “Zvezda Granda” Dada Mešaljić u decembru se udala za Jasmina Mumića sa kojim čeka dijete, a izgleda da je uprkos bebi koja uskoro stiže ovom braku došao kraj.

Ovih dana počele su kružiti priče da ovu simpatičnu takmičarku Zvezda Granda suprug Jasmin Mumić vara, ali sve je ostajalo na pričama, sve dok u javnosti nije osvanuo snimak na kojem se jasno vidi da Jasmin uživa sa ženskom osobom. Šok je još veći jer je na snimku, navodno, Dadina kolegica iz “Zvezda Granda” Meliha Imširović.

Jasko na fotkama pleše pored Melihe pred punim objektom, očito ne mareći za znatiželjne poglede, a sve to dok mu je supruga u drugom stanju?!

Ova vijest se proširila brzinom munje, a društvene mreže gore preplavljene Jasminom i Melihom koji su u noćnom provodu očito Dadi iza leđa?!

Ljudi su ostali u čudu zbog ove novonastale situacije i rijetko ko može da povjeruje da Jasmin svoju suprugu vara samo nekoliko mjeseci nakon ulaska u brak i nakon saznanja da uskoro postaje otac?

Dugo se nije desio ovako monstruozan čin jednog muškarca prema njegovoj supruzi kao što je ovaj.

 

 

Danima unazad Dada objavljuje trudničke fotografije, pa je njeni pratioci još uvijek ne mogu da vjeruju da joj je ovo suprug bio u stanju uraditi.

Sve i da nije došlo do prevare, previše je i da je izašao u noćni provod sa Dadinom koleginicom.

Nadamo se da se ovaj skandal i monstruozan čin neće odraziti na trudnoću popularne i u narodu omiljene Dade Mešaljić.

Na klipu gdje su snimljeni ovo dvoje preljubnika, a koji je objavljen na Tik Tok mreži, stoji “Muž Dade Mešaljić u provodu sa Melihom Imširović”.

Ispod pogledajte snimak:

https://www.youtube.com/watch?v=z6pDut8fczE&feature=youtu.be

Senzacija.ba