Početna Showbiz Milan Milošević imao predinfarktno stanje: Probudio ga bol u grudima, gušio se,...

Milan Milošević imao predinfarktno stanje: Probudio ga bol u grudima, gušio se, hitno odvezen u bolnicu

Milan Milošević prije mjesec dana prošao je kroz pravu dramu kada je imao predinfarktno stanje. Hitna pomoć stigla je u posljednji čas u njegovu kuću u naselju Altina, pa su uspjeli da spriječe infarkt koji je mogao da bude koban. Zbog lošeg zdravstvenog stanja Milan nije vodio Zadrugu skoro dvije nedjelje.

 

“Milan nije htio da širi paniku, prvenstveno kako ne bi nasekirao svoju majku. Krio je kroz šta stvarno prolazi. Prije malo više od mjesec dana osjećao je malaksalost i iscrpljenost, ali je sve to prepisivao umoru i ne spavanju. Međutim, jedno jutro probudio ga je jak bol u grudima, gušio se koliko mu je bilo loše. Nazvao je Hitnu pomoć koja je došla poslije pola sata i nakon pregleda na licu mjesta ustanovili su da moraju da ga voze u bolnicu kako bi detaljno uradili analize i pregled. Ispostavilo se da je Milan imao predinfarktno stanje. Mnogo se uplašio kada su mu to saopštili pa mu je u trenutku naglo i pritisak skočio. Prepisali su mu doktori terapiju i strogo mirovanje, zato nije radio dvije nedjelje”, priča izvor blizak voditelju za Star.

“Sada se osjeća dobro, ali uvijek pije terapiju i izgleda da će do kraja života morati da pije određene lijekove. Niko ne zna tačan uzrok šta je izazvalo predinfarktno stanje, ali će sada morati da smanji gas jer mu je ovo očito bila opomena i neke životne navike mora da mijenja. Rečeno mu je i da mora redovno na kontrole, koliko znam uskoro ga čeka pregled”, završava izvor.

“Odlično se sada osjećam, kao što vidite radim i sve je okej. Imao sam manjih zdravstvenih problema, vjerujem da se nakupilo sve i umor i nespavanje, dobio sam opomenu, ali bitno je da se sada dobro osjećam”, rekao je Milan.

 

ekskluziva.ba