Početna Rijaliti SNIMLJEN RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM! Zadrugarka se slomila, kamere sve zabilježila: “Nisam dobro…”

SNIMLJEN RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM! Zadrugarka se slomila, kamere sve zabilježila: “Nisam dobro…”

Otvorila dušu!

Anđela Đuričić došla je Rajski vrt kako bi sa Drvetom mudrosti razgovarala o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. Komentarisala je svoj odnos sa Matejom Matijevićem.

– Ne mogu da shvatim da neko ko je bio sa mnom u emotivnom odnosu, tako loše priča o meni. Toliko sve što je govorio da je sve najbolje kod mene, da sam oličenje vaspitanja, sad to osporava. To je tako ružno, ne mogu da verujem zašto to radi! Ne mogu to da shvatim… Mene mnogo povredi, ne znam zašto, kad god kaže nešto ružno o meni. Sa druge strane, nije samo to. Poljulja me sve to… Teško mi je sve to, ne znam šta da kažem. Sve to kad se sabere, nisam dobro, ali neću to da pokažem. Ne volim, ja se osamim kada nisam dobro. Ne volim da pričam sa ljudima o tome. Ne pričam, jer ne želim da me ljudi gledaju kroz te stvari – plakala je Anđela na samom startu.

– Moraš biti jaka – reklo je Drvo.

– Hoću Drvence, trudim se! Izbegavam da pričam sa svima o tome. Martina mi je ulivala pozitivnu energiju, eto i ona mi je otišla, naravno da mi je drago zbog nje, ali eto. Neću da se predajem. Malo sam se ohladila, ali opet nije dovoljno da bi se sve to posložilo – nastavila je Anđela.

– Kakva su uopšte trenutno tvoja osećanja prema Mateji – pitalo je Drvo.

– Pa, znaš kako, kad god kažem da je meni i dalje stalo, naravno da mi je i dalje stalo, zaljubljena sam. On odmah skoči na mene. Ne znam šta hoće da kažem, da nisam zaljubljena, da sam ravnodušna. U nekom trenutku je počeo da mi se gadi, možda je bila teška reč, ali me je razočarao. Što me više vređa, doživljavam sve veće razočaranje. Da li pokušava da mi zgadi sebe, ne znam?! Meni kao zaljubljenoj više odgovara da ih gledam kako se ljube i grle, evo iskreno. Jesam hladna, ali sam i dalje zaljubljena, stalo mi je do njega. Neću da se ponižavam – rekla je Anđela.

srbijadanas.com