Početna Rijaliti ODUZETO IM 320.000 EVRA! Veliki šef odlučio – ovi zadrugari izlaze gotovo...

ODUZETO IM 320.000 EVRA! Veliki šef odlučio – ovi zadrugari izlaze gotovo bez dinara iz rijalitija

Tuga.

Jedno od osnovnih pravila života u “Zadruzi” nalaže buđenje zadrugara u za to predviđeno vreme, na znak Velikog šefa, o šta su se pojedini zadrugari po ko zna koji put oglušili, te nastavili da spavaju u nedozvoljeno vreme.

Iako je već nekoliko puta razjašnjena situacija da ni jedan od ukućana ne sme spavati preko dana, neki od takmičara ponovo nisu ispoštovali ovo pravilo.


Apsolutni šampioni, kada su u pitanju kazne uzrokovane nedozvoljenim spavanjem, jesu Sale Luks, Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović, Milica Veslinović i Aleks Nikolić koji su danas, odlukom Velikog šefa, kažnjeni oduzimanjem nedeljnog honorara.

Podsetimo, dosad su ukupno zadrugari izgubili zbog kazni 315.000 evra, apsolutni rekorder u gubljenju novca definitivno je Mensur Ajdarpašić, kome je oduzeto čak 58.500 evra usled gubitka tri mesečna i jednog nedeljnog honorara. I Marko Oknačić je među rekorderima kada su reč kazne. Naime, Marko Osmakčić, koji na nedeljnom nivou zarađuje 1.000 evra, a dosad mu je Veliki šef zbog agresivnog ponašanja Oduzeo čak dva tromesečna, jedan mesečni i jedan nedeljni honorar, pa je več u minusu 20.000 evra.

srbijadanas.com