Početna Rijaliti “DALILA U LJUBAVI NEMA NI GRAM DOSTOJANSTVA!” Anđelo opleo po Dragojevićki –...

“DALILA U LJUBAVI NEMA NI GRAM DOSTOJANSTVA!” Anđelo opleo po Dragojevićki – progovorio o pomirenju sa Carem (Video)

Bez dlake na jeziku!

Milan Milošević noćas je ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedan od njegovih sagovornika je bio Anđelo Ranković.

– Da li si povređen? – pitao je Milan

– Ne, daleko od toga, priča nije išla u tom smeru, nismo ni ušli u neki dublji odnos. Čak i da smo nešto uradili, ne bih bio povređen. Nisam ni razočaran. Mogao sam da očekujem te stvari. Razmišljao sam šta ću i kako ću da li to meni treba. Ko zna gde bi me odvelo da se ovo nije dogodilo. Dobro je da smo imali kočnice, da sam ih ja imao. Želeo sam da budem sa Dalilom, pričao sam sa njom o tome da izdržimo ovde, pa da probamo da se viđamo napolju – rekao je Anđelo.

– Znao si koliko se oni vole… – dodao je Milan.

– Znam, i rekao sam da će da se pomire do kraja rijalitija… Ja sam njom pričao o stvarima kao šta bi mogla da koriguje, kroz sve to se njoj dopalo što joj nisam zabranjivao stvari, nego način na koji sam pristupio. Upustio sam se u to iako sam znao da imaju emocije. Ali to nije prava ljubav, to nije pravi način da voliš nekoga… Upustio sam se u to sve jer me je vuklo, bilo mi je lepo. Uživao sam u tom ulasku u odnos. Filip je veliki egoista, naravno da ga je ovo povuklo njega da priđe Dalila. Dalila je bila spremna da čeka dok on ne dođe do nje, a on se odlučio da priđe kad je video da se nešto dešava. Da li je ovo njegova igra, ne mogu da znam… Nije malo ni normalno sve od strane Dalile. Filip je požurio da vrati njegovo, a ona je htela nešto novo, a vratila mu se, nije mi baš to jasno. Dalila u ljubavi nema ni gram dostojanstva. Ali možda je radi to… Možda i njega radi to… Posle ovih stvari sa Filipom, ne želim da budem neko ko će da uskače tu, nešto što bi moglo da se desi napolju, ne razmišljam više o tome. Ne želim da gubim vreme, da sedim sa njom, pričam i da budem upleten u tu priču – rekao je Anđelo.

– Koliko je Dejanu smetao tvoj odnos sa Dalilom? – pitao je Milan.

– Ja sam imao tri podele budžete, rekao sam neke stvari za Aleksandru i Dejana, gde je Dejan svaki put prećutao, a onda je krenuo… Počeo da iznosi neke stvari o druženju sa Sandrom itd. Što baš sad? Baš sad? Dešavalo se i ranije sa ljudima, tako i Matoroj dobacuje, ona nekad skapira, nekad ne skapira. Sa Đedovićem ima to, ima to prema Sandri… – dodao je Ranković.

– Izgledalo je kao da ćeš sa Sandrom da uđeš u vezu – dodao je Milan.

– Ja sam rekao i onda, u svom tom druženju sa Sandrom, bude ti lepo, prolazi ti vreme, masažice… Sandra me ceni i poštuje, da je nas radilo toliko i da želimo to, ne bi bilo prepreke da budemo zajedno… Jadno mi je malo bilo da se muvam sa Dalilom, a ovamo da trčim za Sandrom i da joj objašnjavam da želim i da se družim sa njom, zato smo se malo razdvojili, nisam znao gde ću – poručio je Ranković.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

srbijadanas.com