Početna Rijaliti Dalila nastavlja da opravdava epitet “najvećeg zla i monstruma” – Na sve...

Dalila nastavlja da opravdava epitet “najvećeg zla i monstruma” – Na sve moguće načine oskrnavila najveći muslimanski praznik: Tražila muziku, imala se.s…

Dalila Dragojević, aktuelna zadrugarka na početku Zadruge 5 pokazivala je iz mjeseca u mjesec da može padati sve niže i niže, da može biti sve gora i gora, a posljednjih mjeseci ubrzala je tempo pa to isto pokazuje iz dana u dan.

Ocu Husi priredila je vjerovatno najteži Ramazan u njegovom životu, pogotovo kraj ovog svetog mjeseca koji je obilježila se.som sa Filipom Carem. Nije ga mogla ispoštovati taj zadnji dan, a da ne govorimo u toku ovoj mjeseca posta. Podsjetimo, Car je nedavno priznao da joj je i sam govorio da ne moraju imati se.s tokom Ramazana, ali da ona za to nije marila.

Ni najveći muslimanski praznik nije preskočila sa svojim se.s akcijama, pa je i Bajram dočekala u po.no pozama čime je još jednom potvrdila sve ono čime je gledaoci proglašavaju – najvećom sramotom koja je ikad viđena na malim ekranima, najvećim zlom i monstrumom

I u nastavku Bajrama nastavila je brukati narod kojem pripada pa je obukla haljinu sa izrezom do po.nog organa, golih ramena. Pristojnije su se obukle skoro sve pravoslavke od nje i na ovaj način ispoštovale najvažniji praznik pripadnika islamske vjeroispovijesti.

Gledaoci ne prestaju i o tome da pišu, a jedan komentar su brojni lajkali prihvatili:

“Žena je nemoralna, loš čovek, sve najgore osobine pokazala, pije, a vama čudno što se ovako obukla?”, stoji u jednom od komentara.

Gola noga je otkrivala tetovažu. Naime, ova stanarka Šepka na nozi ima istetovirano ime bivšeg dečka, a u Zadruzi je sa bivšim mužem i sa dečkom, a uspjela je flertovati i sa Anđelom Rankovićem. Najbolje je opisao Miki Đuričić tokom intervjua u kojem se osvrnuo na ponašanje Filipa Cara koji ih je nekoliko promijenio u rijalitiju:

“On nije kriv što su one glupe, on se sprda sa njima”, a onda je ukratko opisao Dalilino ponašanje:

“Prvo, djevojko, glupa si što si sebi dozvolila. To što si ti Dalila sebi dozvolila… Kažu ku.va što si se zaljubila u drugog i u trećeg. Za tebe može da se kaže da si to što dozvoliš da ti neko psuje mamu, oca, svršava im usta, da te pljune… Ti si od sebe napravila to, da se prema tebi ophode kao prema krpi zbog koje ljubavi, kao velike? Umalo se nisi smuvala sa Rankovićem”, istakao je Miki i dodao da je Dragana Mitar ozbiljna gospođetina za nju sa kojom su je uporedili.

Iako se na Bajram ne sluša muzika, ona je zatražila da im na proslavi puste “malo muzike” i na taj način obezvrijedila najvažniji praznik u očevom životu – jer u njenom očigledno nije.

Senzacija.ba