Početna Rijaliti Saopšteno da Dalila ide od jednog do drugog: Šokirana da je više...

Saopšteno da Dalila ide od jednog do drugog: Šokirana da je više ne štite kao do sad, tražila reporterku, a Anđelo presjekao: Nisam glup, a ni voajer

Sinoć je u toku emisije “Pitanja gledalaca” novinarka Pink.rs-a Milica Krasić pred svima Dalili Mujić postavljala pitanja o svemu onome što radi u posljednje vrijeme – ide od jednog do drugog – od Cara do Anđela, a sve to u istom prostoru gdje je njen bivši suprug kojem, kako su neki zadrugari primjetili, pjeva pjesme.

 

Podsjetimo, počela je flert sa apolonom sa Zvezdare, ali nije popuštala ni Filipa Cara. Kako je zadrugar iz Crikvenice ispričao, dobacivala mu je, peckala ga, smiješila mu se, a onda je došlo i do zagljaja, čak i poljubaca.

 

Očito je Mujićeva koja je pokazala bezgraničnost u svim negativnim osobinama, koje je produkcija “njegovala” jer ih nisu predočili kao kod drugih zadrugara, pa je zadrugarka iz Šepka računala da će joj i ovog puta zažmiriti kao prije nekoliko mjeseci (i to dva puta) kad je išla od muža do ljubavnika i obrnuto. Sve su to primjetili brojni gledaoci i dali svoje mišljenje ispod klipova iz sinoćnje emisije. Pali su brojni komplimenti i riječi hvale na račun novinarke koja je postavljala prilično objektivna pitanja, pa se Dalila vrlo brzo pogubila i tražila reporterku.

Teško je nabrojati sva nedjela koja je Dalila napravila u Zadruzi 5, ali ćemo pokušati ukratko. Pored živog supruga sa kojim je bila oko 5 godina, zadrugarka koja je u medije dospjela kad je odlučila da raskrinka Macu Diskreciju, naočigled svih flertovala je sa Filipom Carem, iako je on tad počeo vezu sa pjevačicom Sandrom Čaprić sa kojom je Dalila bila prijateljica. Kad je njih dvoje razdvojila, pokušala je ostati i sa suprugom i sa Carem, a onda je pod pritiskom – morala birati. Izabrala je Filipa.

Nakon što je svima saopštila da se odlučila za ljubavnika i na taj način ostavila supruga na najbeskrupulozniji način, karma se vratila onog momenta kad je u Zadrugu kročila Maja Marinković, Filipova bivša, kojoj je Dalila kratkoročno bila zamjena. Car se preko noći vratio Maji, a Dalila mužu Dejanu (na kojeg je nasrtala jer, kako je istakla, zbog njega nije mogla biti sretna sa ljubavnikom op.a).

Kad je Maja diskvalifikovana, “dostojanstvena” Dalila je opet završila sa Carem, a onda je on počeo “druženje” sa Anom Jovanović sa kojom je kasnije nekoliko puta bio. Jednu noć završio je i sa Sanjom Grujić, a prije svih njih jednu noć završio je sa Viki.

 

Tokom svih tih odnosa vraćao se Dalili, koja je, gle čuda, ustvari dežurna stanica na koju je Car svraćao poslije svih izleta. Svaki put kad je on odlučio da je bude sa njom, bio je, uprkos svim nikad gorim uvredama koje joj je upućivao, a koje nikad nisu izgovorene na TV ekranima. Sve je to gutala Mujićka (i još ponešto op.a) i nagrađivala svog dečka se.som. Iako je drugim djevojkama davala epitet dežurnih, ipak ispada da je ona dežurna i da nije imala mjeru u prelaženju svega i svačega. Zapravo je ona njegova dežurna i za pružanje se.sualnih usluga, za primanje uvreda, za pripanje njegovih pljuvački na njenom licu itd. Dakle, jedino ona nije mogla ni smjela (da je nisu štitili kao što jesu op.a) izgovoriti da je neko dežurna.

 

I tako je ona iz dana u dan pokazivala da može biti zlobnija, nemoralnija, licemjernija, odvratnija, ali izgleda da je došlo vrijeme da ne bude toliko puštena da “vlada”, kao do sad pa je Anđelo sinoć od novinarke saznao da je između Dalile i Cara došlo do zagrljaja i poljupca. Nakon toga, apolon sa Zvezdare je presjekao.

 

“Počeću od početka, ja nisam glup, a nisam ni voajer, a samim tim ne bih dozvolio da se dešavaju poljupci ili zagrljaji. Isreno, meni Dalila nije rekla ni za zagrljaje ni za taj poljubac na blic. To što sam ja razuman i što mogu da sagledam realno situaciju, ne znači da sam voajer. Meni njihova peckanja neće povrediti ego… Sigurno neću dozvoliti da me neko praviti budalom, ali ona mene ne može da namagarči, jer se mi nismo poljubili, niti smo imali bilo kakav kontakt. Smatram da ako u sedam ujutru šetaš sa mnom, nemaš šta u osam da razgovaraš sa njim… Ako neko i zahteva razgovor, ako imaš prioritete, onda znaš kako treba da se ponašaš… Meni je proradila ta neka hemija, jasno mi je da neke stvari ne mogu da vide i da im nije jasno” – odgovorio je Ranković.

 

Pravdala se “moralna” Dalila kako je Anđelu rekla da su se zagrlili i kako Anđelo nema razloga da se ljuti jer nisu u vezi. Još jednom je pokušala sa svojom jeftinom manipulacijom da ostane i sa Rankovićem, a i sa Filipom, kao što je svojevremeno išla od Dejana do Cara, kad to produkcija nije potencirala. Sad je to rečeno pred svima, pa Dalila nije znala kud udara i šta izgovara, pa je i sama zaključila da ne zna šta da kaže.

Gledaoci nerijetko ispod klipova pišu da mogu samo da zamisle šta bi ova zadrugarka radila da nema kamera i da nema nekih zadrugara koji joj kažu da vide šta radi. Bosanci i Hercegovci također komentarišu da se stide što se izjašnjava da pripada narodu ove države.

 

Senzacija.ba