Početna Showbiz Maja će da svisne: Janjuš donio konačnu odluku, a tiče se njegove...

Maja će da svisne: Janjuš donio konačnu odluku, a tiče se njegove bivše žene!

Marko Janjušević otputovao je rodno Prijepolje da bi u uz porodicu i rođake malo razbistrio misli i vidio šta mu je činiti. Odluku da se bori za porodicu, već je donio jer je shatio da su mu Ena i kćerka najvažnije u životu.

– Otkako je pobjegao iz rijalitija, ovdje u Beogradu bio je kao muha bez glave. Izlasci, provodi, društvo, opijanje. Valjda se uželio pa je morao da nadoknadi sve što je propustio tokom sedam mjeseci u Zadruzi. I sa kćerkom je provodio dosta vremena, to ga je baš usrećilo, mnogo mu je nedostajala. Kad se malo smirio, shvatio je da tako neće moći da živi, pa se povukao da se temeljno presabere i vidi šta će i kako će dalje.

– Otišao je kod porodice u Prijepolje. Tamo je okružen svojim ljudima, pozitivnom energijom, zna da mu oni žele najbolje i da će biti iskreni do kraja. Druži se sa komšijama, prijateljima, sluša šta imaju da mu kažu, slaže kockice, ali već zna da će kad se vrati u Beograd sjesti i porazgovarati sa Enom da vide kako mogu dalje. Sad im je odnos mnogo bolji, imaju lijepu komunikaciju, nema teških riječi, sve je to iza njih.

– On čvrsto vjeruje da će ponovo biti porodica i načisto je sa sobom da voli Enu. Na Maju Marinković je konačno stavio tačku. Nikakav kontakt više, a kamoli pomirenje, ne dolaze u obzir. Sad mu je jasno da je on na kraju te priče, najveći gubitnik. On je ostao bez porodice, a Maja nije osoba sa kojom ozbiljno može da planira bilo kakvu budućnost. Jasno mu je da on porodicu već ima, i da sad mora da povrati ono što su oni i Ena imali prije njegovog nevjerstva”, kaže za Svet Janjušev drug.

ekskluziva.ba