Početna Rijaliti DALILA I CAR PRIZNALI DA SU POGRIJEŠILI: Izvinjavaju se jedno drugom i...

DALILA I CAR PRIZNALI DA SU POGRIJEŠILI: Izvinjavaju se jedno drugom i pravdaju za postupke, pomirenje na pomolu (Video)

Prelepo.

U toku je emisija Pitanja novinara, vreme kada predstavnici sedme sile, rešetaju zadrugare i otkrivaju apsolutno sve ‘tabu’ teme.

Milica Krasić, urednica portala Pink.rs, postavljala je pitanja Filipu Caru i Dalili Dragojević, te je on odlučio da se iskreno osvrne na njihov dosadašnji odnos.

– Moram reći, nismo bili dobri jedan prema drugome. Sujetan sam i iskompleksiran, nisam dobvar sa egom, ne reagujem dobro na stvari koje radi sa strane. Tada dobijem veliku želju da je prevrnem kao ‘mačka u čizmama’. U tom nekom nadmetanju sa njom ja naškodim i sebi. Sve ovo je rolerkoster teški. Moram sada reći javno, ja sam malo bolestan čovek – govorio je Car.

– Šta te muči trenutno? – pitala je Milica.

– Voleo bih da posle razgovora rešimo neke stvari. Mislim da Anđelo razume sve ovo što se dešava, ovo je normalno. Anđelo bi trebalo da ostane u druženju sa njim, voleo bih da nam ljudi pomognu oko svega, da ostanemo rastavljeni. Uvek kada smo zajedno kao da stanemo na bombu i onda raznesemo sve oko sebe. Nakon tog razgovora koji će se desiti, rešićemo mnoge stvari. Mi smo svesni da mi nemamo perspektivu i da se mnogo toga uradilo i reklo, a preko toga ne može da se pređe – govorio je Car.

– Da li te je nerviralo što je ona slušala Anđelove savete, a ne tvoje? – pitala je Krasićeva.

– Mislim da je ona samo moje savete iskreno i slušala, tuđe jako slabo. Da je ja nisam toliko povredio, možda bi me slušala još više… Da je sve bilo kako treba ne bi ona videla nikoga drugog sem mene… – naveo je Filip.

– Koliko ti smeta Anđelo u celoj priči, ispada da si se ti tek tada aktivirao, kada si shvatio da je priča između njih postala ozbiljnija? – nastavila je Milica.

– Imam ja taj kompleks i sujetu, svašta nešto ona izazove kod mene… Ali da ja mogu da biram, svakako bih najviše voleo da sve to nešto bude sa Anđelom. Ali sve ću moći bolje da govorim, kada obavimo taj razgovor. Nama ako ne pomognu zadrugari, nama će trebati stručna pomoć… Vidim ja da se ona njemu iskreno dopada, da bi ta priča bila zdravija od naše, bila bi… Moje mišljenje je da ima iskrene i dobre namere prema Dalili… – odgovorio je Car.

Detaljnije u nastavku.

srbijadanas.com