Početna Showbiz Stvari koje mi je Darko radio mnogo su gore od prevare! Barbara...

Stvari koje mi je Darko radio mnogo su gore od prevare! Barbara Bobak iznijela nove detalje prekida veze

Privođenje zbog nesavjesne vožnje je pjevača Darka Lazića ponovo dovelo u srredište interesovanja javnosti. Ono što je takođe privuklo pažnju jeste i raskid sa vjerenicom i koleginicom Barbarom Bobak.

Darko je priveden, a alko-test i test na n.rkotike pokazali su da je folker vozio pod dejstvom alkohola, ali i k.kaina. Sada je progovorila Barbara Bobak i otkrila da je stavila definitivnu tačku na ljubav sa kolegom, kao i da je vijest da je imao dr.gu u krvi nije iznenadila, dok mu je tražila da ga ne vidi kad bude došla u stan po garderobu.

– Kad bih rekla da sam iznenađena ili razočarana lagala bih. Prosto sam otupela i njegov život više nije moj problem – istakla je ona.

– Nismo se vidjeli, čuli smo se kratko. Pričali smo o tehničkim stvarima, stanu, kad da pokupim ostatak garderobe… – navela je uplakana pjevačica.

Barbara je priznala da li su Darkov način života ili nesuglasice uticale na njihov raskid.

– Sve je uticalo, sve se skupilo, odavno, ali njegovo hapšenje nije razlog tome – rekla je pjevačica, a na pitanje da je razlog raskida prevara, ona je odgovorila:

– Da me je varao ili ja njega, to bi se saznalo odmah, stvari koje mi je radio su mnogo gore od toga.

Barbara je otkrila i šta misli o Darkovom privođenju i postupku, kada je u alkoholisanom stanju i pod dejstvom n.rkotika upravljao vozilom većom brzinom od dozvoljene, i to bez vozačke dozvole.

– Nismo u odnosima, a moje mišljenje je isto kao i mišljenje većine naroda – rekla je Barbara, a na pitanje da li je Lazića upozoravala i skretala pažnju na poroke sa kojima ima problem odgovorila je:

– Svakodnevno, po tri puta dnevno, mjesecima. Kad je dosta, dosta je.

Podsjetimo, Lazić je kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana.

 

Izvor: Telegraf.rs