Početna Rijaliti MIKI ĐURIČIĆ NASRNUO NA ZADRUGARKU, OBEZBJEĐENJE ODMAH ULETJELO: Pčelar iz Kupinova napao...

MIKI ĐURIČIĆ NASRNUO NA ZADRUGARKU, OBEZBJEĐENJE ODMAH ULETJELO: Pčelar iz Kupinova napao i psovao je, opšti haos (VIDEO)

Miki Đuričić obrušio se na Irmu Sejranić zbog uzimanja tuđih stvari, konkretno Miličinih stvari, pa je tom prilikom uletelo i obezbeđenje.

– Ne zanima mene Milica, ti si uzela nešto što je tuđe – rekao je Miki, pa je obezbeđenje odmah uletelo, jer je bacio ulje.

– Šta ti je, bre? Ja sam samo sklonila vodu – rekla je Irma.

– Je**m ti tatu u invalidskim kolicima, pa ti vidi traži mi sutra cigaru – rekao je Miki.

– Samo si čuo jedan deo rečenice, nisi čuo drugi deo – rekla je Irma.

Podsetimo, Miki Đuričić nedavno je komentarisao Dejana Dragojevića i njegovo ponašanje u rijalitiju:

– Ja sam sinoć pričao o stvarima koje sam video u rijalitiju, ali Dejan je sinoć pričao neke stvari koje nema argumente, to je ono gde ja kažem da je kvran. Viče da ću da tučem ženu, da sam video nasilje u porodici. Ja sam rekao da je alav, da otima pice, da loš si ispao brat i sin. Ti si prvi govorio da si ispao loš i govorim ono što su on i Dalila pričali ovde. Ja sam samo pregledao koje kvalitete ima da bi bio bolji od ostalih. Kaže da je iskren, kad, kad puca po ljudima? Iskren čovek ne pazi šta će da kaže. Ja ne mogu to tako, takav sam. On kad nema argumenata, počne da se smeje. Nije Dejan kriv svaki put, ima on i dobrih strana, ali on gleda samo loše strane kod ljudi. Zato mene Irma nervira, jer samo gleda loše. Oni ne kapiraju da ne postaješ bolji, ako ukažeš na lošijeg od sebe…Ima to neko anđeosko lepo lice, ali ne možeš da povežeš sa tim – počeo je Miki.

Kurir.rs/S.M.