Početna Rijaliti DIREKTAN SUKOB SA ČLANOM PRODUKCIJE ISPRED KAMERA: Zbog ovoga slijedi izacivanje napolje!...

DIREKTAN SUKOB SA ČLANOM PRODUKCIJE ISPRED KAMERA: Zbog ovoga slijedi izacivanje napolje! (VIDEO)

Napad koji je osudila nacija.

Miljana Kulić je poznata po jeziku “bržem od pameti”, ali je sinoć, po mišljenju zadrugara, ali i brojnih gledalaca, prešla svaku granicu.

Ona je ušla u veoma ozbiljan sukob sa Mensurom Ajdarpašićem, a nakon što mu je spominjala pokojnog oca i provocirala ga stihovima “dok je otac bio živ”, udarila je i na njegovu veru.

Miljana je poručila Mensuru da se smiri, kako bi “u miru dočekao Bajram”, a onda mu je poručila “Šerif mubarek olsun”, što je u muslimanskoj veri način čestitanja praznika Bajrama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

Ajdarpašić je ovo shvatio kao provokaciju, te je ustao od stola, udarao rukama po vratima i stolu, izleteo napolje da se smiri, a potom ušao u sukob sa voditeljem Milanom Miloševićem, koji nije reagovao na Miljanine provokacije.


Podsetimo, vređanje na verskoj i nacionalnoj osnovi, kao i bilo kakvo spominjanje vere, u rijalitiju nije dozvoljeno i kažnjivo je.

Kada joj je predočeno da je preterala, te da udara tamo gde nikako ne bi smela, Miljana se rasplakala i uputila Mensuru izvinjenje, ali on nije želeo da ga prihvati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

srbijadanas.com