Početna Rijaliti “DALILA NIJE NORMALNA OSOBA” – zabrinuta za mentalno zdavlje zadrugarke nakon skandala...

“DALILA NIJE NORMALNA OSOBA” – zabrinuta za mentalno zdavlje zadrugarke nakon skandala sa Anđelom i Carem

Bruka i sramota.

U toku je anketa, a zadrugari biraju osobu koja se trudi da lažno impresinonira. Svi najradije biraju Dalilu Dragojević posebno nakon toga što se jutros ljubakala sa Carem, a pre samo par trenutaka cvetala od zaljubljenosti prema Anđelu Ranković. Njena bivša drugarica Jovana Tomić Matora je išla toliko daleko da je posumnjala da Dalila nije normalna i iskazala zabrinutost za njeno mentalno zdravlje.


Sledeća je glasala Aleksandra Nikolić.

– Prvo mesto Sandra Rešić.Smatram da iako ona tone pokazuje, bile su simpatije između nje i Anđela i da joj teško sada što se Anđelo muva sa Dalilom. Mislim da joj je teško što se odvojio od nje, samo ne znam da li su Dalila i Anđelo u odnosu, zbog onoga od jutros. Drugo i treće mesto Filip i Dalila. Ona kaže da je interesuje Anđelo, njega Ana, kao sve im je super. Nedostaju jedno drugom, kako Mića kaže to je najjača emocija na Balkanu i ja se slažem sa tim. – pričala je Aleks.


Reč je dobila Jovana Tomić Matora.

– Postoje ekstremi, koji ne lažu nas, nego sebe. Na prvom mestu mi je moja drugarica Dalila. Situacija sa Carem, verovala sam, vratila se Dejanu, verovala sam. Kad je rešila sa Filipom, bila sam toliko ponosna na nju. Ja ne znam šta se desilo, čujem da je bio razgovor. Ako se ispostavi da je sa Anđeom bilo nešto, onda Dalila nije normalna osoba. Sve što misli i oseća nije istina. Druga osoba Filip Car, lažni kapetan. Toliko je izdigao sebe. Odlučila sam da se od Dalile distanciram. Mensure, mislim da si kao ja, ja sam mnogo radila na sebi, imala sam probleme sa agresijom.

srbijadanas.com