Početna Vijesti Amra Halebić o Muameru Zukorliću: Nije se bojao niti libio jakog jer...

Amra Halebić o Muameru Zukorliću: Nije se bojao niti libio jakog jer je znao ko je najjači

Amra Halebić u posljednje vrijeme vrlo često objavljuje motivirajuće i poučne rečenice na svom Instagra profilu, a nerijetko ih objavi i na svom Facebook nalogu. Njene objave su većinom o prolaznosti života, dunjaluku i ljubavi prema Allahu dž.š.

Međutim, izuzetak je ona o akademiku Muameru Zukorliću, koju je objavila 24. aprila, “u sitne sate”, kako je nazvala svoje objave.

“Dragi moji već odavno pišem svoje inspirativne poruke i sve do ove nalaze se na mom instagram profilu. Ukoliko želite da se družite sa mnom i mojim porukama pisanim isključivo za vas onda me zapratite i tamo… a svakako ćemo se družiti i ovdje … Voli Vas Vaša Amra”, napisala je lijepa pjevačica i uz fotografiju cijenjenog muftije opisala šta je fascinira kod Novopazarca koji je, kako je nedavno objavljeno na bolji svijet izgleda preselio usljed trovanja:

“Slušajući govor našeg cijenjenog muftije Muamera ef. Zukorlića toliko mi je fascinantna njegova iskrenost, snaga i hrabrost govora svima i bez pardona ikom. Nije se bojao niti libio jakog jer je znao ko je Najjači! Nije se bojao reći ljudima u lice sve jer je znao istinu! Mnogi aplaudiraju na ovo voleći iskrenost i istinu i ta ljubav traje sve do trenutka dok ne postaneš iskren prema njima”.

 

Senzacija.ba