Početna Showbiz Menadžer Darka Lazića tvrdi: Pitanje kako se n.rkotik našao u njegovom organizmu,...

Menadžer Darka Lazića tvrdi: Pitanje kako se n.rkotik našao u njegovom organizmu, uzeo je pogrešnu čašu

Menadžer pjevača Darka Lazića, oglasio se nakon što je folker uhapšen na Novom Beogradu jer je vozio 117 kilometara na sat, i bio pod dejstvom alkohola i n.rkotika.

Menadžer za medije tvrdi da Lazić nije konzumirao n.rkotike, već da je moguće da je uzeo “pogrešnu čašu”, aludirajući na to da mu je neko “sipao dr.gu u piće”.

– Darko Lazić je danas oko 16 časova priveden u zgradu Prekršajnog suda u Beogradu u Savskoj ulici. U prisustvu advokata dao je odbranu dežurom sudiji, gdje je u cjelosti priznao izvršnje prekršaja vožnje bez vozačke dozvole, uz napomenu da posjeduje vozačku dozvolu u inostranstvu koju još nije uspio da preuzme – rekao je sinoć menadžer i dodao:

– Takođe, priznao je da je popio nekoliko alkoholnih pića prije polaska, i nije sporio visinu izmjerenog alkohola. Tačna je činjenica da je, prilikom uzorkovanja, dr.ga test pokazao da je pozitivan na prisustvo n.rkotika, ali Darko se tom testu dobrovoljno podvrgao, maksimalno je sarađivao sa radnicima policije, znajući da ništa od n.rkotika nije konzumirao, tako da ostaje pitanje kako se n.rkotik pronašao u njegovom organizmu – kazao je za “Blic” Darkov menadžer Enes Mirsov.

– Pretpostavljao je da se na nekom nesporazumu, pogrešno uzetom čašom pića, jer je u društvu bilo mnogo nepoznatih lica, al’ je prihvatio da se ova agonija završi danas i maksimalno je novčano kažnjen ukupnom kaznom od 200.000 dinara – tvrdi.

– Dodao bih samo da su navodi da se bahato ponašao u policijskoj stanici neistina i da se oko cijelog slučaja podigla bespotrebno velika drama. Darko će za prekoračenje brzine na autoputu platiti mandatnu kaznu u iznosu od 10.000 dinara – dodao  je menadžer Darka Lazića.

Izvor: Telegraf.rs