Početna Rijaliti JEDVA ČEKAMO DA DALILU DOVEDE KUĆI! Anđelov najbolji drug otkrio šta misli...

JEDVA ČEKAMO DA DALILU DOVEDE KUĆI! Anđelov najbolji drug otkrio šta misli o njegovom odnosu sa Dragojevićkom: Bolju nije imao!

Anđelo Ranković i Dalila Dragojević su poslednjih dana sve prisniji, oni su na žurki koja je bila u utorak čak imali i intimne dodire koje su svi zadrugari videli, a zbog kojih je Filip Car gore od besa.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca”, oni su iskreno i otvoreno progovorili o svojim simpatijama i otkrili da postoji zaljubljenost kao i to da im sve više i više prijaju dugi razgovori u tušini

Ovom prilikom jedan od Anđelovih najboljih prijatelja Manuel Stojanović progovorio je o njihovom odnosu. On nije želeo da krije oduševljenje zbog Anđelovog hrabrog poteza da je približi Dalili nakon svih njenih ljubavih krahova.

“Svi mi njegovi drugari smo prezadovoljni snajkom, jedva čekamo da je dovede kući, mislim da će i njegovi biti presrećni. Ona je prava devojka za njega, niti je imao bolju, niti će imati bolju. Nadam se da će vezu krunisati brakom i da će imati dvoje, troje dece i da će živeti kao u bajkama dugo, srećno i dugovečno do kraja života”, izjavio je Anđelom najbolji prijatelj.

Kurir.rs