Početna Showbiz BIĆE HAOS! UROŠ ĆERTIĆ SUROVO IZVRIJEĐAO JOVANU JEREMIĆ: Ima više lapsusa od...

BIĆE HAOS! UROŠ ĆERTIĆ SUROVO IZVRIJEĐAO JOVANU JEREMIĆ: Ima više lapsusa od Zmaja od Šipova, za nju se svašta priča po Beogradu!

Kaskader Uroš Ćertić uzvratio je voditeljki Jovani Jeremić za sve reči koje je rekla o njegovoj prijateljici Mariji Veljković.

Gosti trećeg segmenta Pulsa Srbije autora i voditelja Ivana Gajića bili su pevačica Rijalda i kaskader Uroš Ćertić.

Ćertić je u žiži medijskog interesovanja usled svih novinskih natpisa o vezi sa popularnom voditeljnom Slagalice Marijom Veljković.

Uros

– Marija me je nazvala tog jutra i rekla: ‘Šta je ovo?’ Zovu me, zivkaju me. Više puta sam nazvao i upozorio na to šta se priča i da je taj neki njegov drug sreo mog druga i raspitivao se. U tom trenutku njih dvoje spavaju odvojeno već godinu i po dana. Znam sve to, jer smo prijatelji, zna i ona moje neke situacije – rekao je kaskader Uroš Ćertić u Pulsu Srbije kod Ivana Gajića.

Ćertić je otkrio i da su on i Marija zahladnili odnose, kao i da se više ne viđaju.

– Ona se preselila negde nogu iza nogu u devojački stan. Ne viđamo se sada – iskreno je ispričao Ćertić.

A onda je kaskader Uroš Ćertić osuo paljbu po voditeljki Jovani Jeremić, koja je ničim izazvana napala voditeljku Mariju Veljković zbog novinskih natpisa.

– Jovana Jeremić je jedna dvorska luda koja je radila emisiju Upoznajte parove obučena kao prostitutka iz “Picinog parka”. Ona je imala više lapsusa nego Zmaj od Šipova i ona je sad našla da komentariše jednu Mariju Veljković koja je za nju akademski građanin. Marija radi na RTS-u gde Jovana Jeremić ne može nikad da radi kao voditeljka. Jovana Jeremić…ono… žena nije normalna, zulander pogledi, vozi taj talas što ti Željko Mitrović dao sa tim dogovorenim pitanjima i gostima – rekao je Ćertić.

Kurir.rs