Početna Showbiz Oglasio se Nemeš iz Big Brothera nakon vijesti o nestanku Marijane Seifert

Oglasio se Nemeš iz Big Brothera nakon vijesti o nestanku Marijane Seifert

Njih dvoje su se zaljubili u Big Brotheru u vrijeme kada je Marijana bila udata žena

Nakon vijesti o nestanku Marijane Seifert oglasio se i njen bivši suprug Nikola Nemešević Nemeš, koji je 2011. godine uz nju bio glavna zvijezda Big Brothera, šoa realnosti u kojem su se i upoznali.

– Čuo sam i šokiran sam. Ne znam šta da kažem, nadam se da će sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj, rekao je za Telegraf.

Marijana je s Nemešom u Big Brotheru pred kamerama prevarila tadašnjeg supruga te je i pobijedila u šou.

Njih dvoje su se zaljubili u Big Brotheru u vrijeme kada je Marijana bila udata žena, a njihov seks pred kamerama šokirao je cijeli Balkan. Burna ljubavna veza je završila na dan finala Big Brothera, kada je Nemeš ostavio Marijanu pred milionima gledalaca i nazvao je najvećom glumicom u Big Brotheru.

Marijana je iste noći pobijedila i osvojila 100 hiljada eura, ali nije mogla sakriti tugu zbog gubitka voljenog Nemeša. Nekoliko sedmica nakon finala razvela se od supruga Ivana, ali i izgladila odnose s ljubavnikom te su ponovo započeli romansu. Nekoliko mjeseci kasnije prekinuli su, pa se pomirili, a 2016. godine su se vjenčali.

Nakon samo osam mjeseci braka odlučili su se razvesti, a Marijana se 2020. godine u tajnosti udala za Zagrepčanina Karla Seiferta.

Zagrebačka policija traga za Marijanom Seifert, čiji je nestanak prijavio njen suprug Karlo.