Početna Showbiz DETALJI MISTERIOZNOG NESTANKA POBJEDNICE VELIKOG BRATA! Marijanin suprug otkriva: “Nestala je tokom...

DETALJI MISTERIOZNOG NESTANKA POBJEDNICE VELIKOG BRATA! Marijanin suprug otkriva: “Nestala je tokom noći, policija ima njen telefon…”

U medijima širom regiona kao bomba odjeknula je vest da je Marijana Seifert, širokoj javnosti poznata po učešću u rijalitiju “Veliki brat”, nestala.

Zagrebačka policija traga za Marijanom Seifert, kako su izvestili udaljila se sa adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu, a nestanak je prijavio njen 4. suprug, Karlo Seifert.

Karlo je otkrio da je njegova žena nestala tokom noći, kada su krenuli na spavanje, a pošto je svanulo nije je zatekao u stanu.

Osim toga, on je istakao da je policija našla njena lična dokumenta i telefon, ali da daljih informacija nema.

Marijana– Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto verujem u to. Da barem znam gde je… Niko srećniji od mene neće biti ako večeras dođe kući – rekao je Karlo u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrio je detalje nestanka supruge:

– Nestala je tokom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi mogla da se udalji iz kuće – kazao je Karlo.

Marijanin mobilni telefon, ali i svi dokumenti su već u policiji, a Seifert nije želeo da otkriva kako su ona tamo dospela.

– Kako je policija došla do mobilnog telefona i dokumenata, nije na meni da vam kažem – zaključio je Karlo.

srbijadanas.com